menu

slider

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αντέχει ένα ημίχρονο η Βολιβία

Καλησπέρα φίλοι μου. Με το δεξί μπήκαμε στην διοργάνωση του Copa America κάνοντας Ταμείο με απόδοση 4,20, περνώντας πολύ άνετα το Χ/1 της Χιλής. Έτσι πήραμε 189 μονάδες κέρδους παίζοντας μόνο 75 και συνεχίζουμε για να ανεβάσουμε την κάβα μας. 


Να κάνω κάπου εδώ μια σημαντικότατη διευκρίνηση. Σήμερα έως και την Δευτέρα, έχουμε παράλληλα με το Copa America και προκριματικά EURO 2016. Πιστός στις αρχές μου, όμως θα προτείνω τα παιχνίδια του EURO χωρίς κάβα, η οποία δημιουργήθηκε μόνο για το Copa America. Αυτά για να μην πεταχτούν τίποτα άσχετοι και πουν γιατί δεν μπήκε κάβα.... Πάμε όμως τώρα να δούμε τις σας ετοίμασα.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016

Με δυο βολικές ισοπαλίες θα πορευθώ στα προκριματικά του EURO 2016 χωρίς μάλιστα να πολυανοιχτώ. Η πρώτη θα είναι αυτή μεταξύ της Κροατίας και της Ιταλίας. Τόσο οι μεν όσο και οι δε βολεύονται με τον βαθμό, αν και από πλευράς δυναμικής να το δει κανείς το ματς γέρνει προς το Χ. Εξάλλου οι γείτονες μας οι Ιταλοί είναι μάστορες σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Η άλλη ισοπαλία θα είναι στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ισλανδία και Τσεχία. Οι δυο ομάδες δεν θα ρισκάρουν, γνωρίζοντας ότι με την μοιρασιά των βαθμών θα είναι τουλάχιστον στο +2 και +3 αντίστοιχα από την 3η θέση που βρίσκονται οι Ολλανδοί. Οι αποδόσεις είναι υψηλότατες και για τα δυο παιχνίδια και δίνουν μια πολύ δυνατή δυάδα.

ΜΕΞΙΚΟ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Στην 2η μέρα του Copa America τώρα έχουμε ένα περίεργο ζευγάρι. Το Μεξικό είναι σίγουρα καλύτερο, όμως όλοι οι βασικοί παίχτες του, όπως οι Τσιτσαρίτο, Ντος Σάντος και Κουαρδάδο, απουσιάσουν. Η Βολιβία είναι μια κλάση κατώτερη, αλλά οι αποδόσεις δεν την αντιπροσωπεύουν. Θα κοίταζα το διπλό, όμως η Βολιβία δεν με εμπνέει. Κρατάω λοιπόν το Χ του ημιχρόνου αρχικά και στην συνέχεια κοιτάζω το live. Από τα ειδικά τώρα θα ρίξω μια ζαριά στο να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μεταξύ 61-70, πιο πολύ διαισθητικά.

Έχουμε και λέμε:

Δυάδα

Κροατία - Ιταλία            Χ           (3,10)
Ισλανδία - Τσεχία          Χ           (3,10)

Με 59 μονάδες 

Μεξικό - Βολιβία           Χ ημ/νο        (2,15)

Με 15 μονάδες

Μεξικό - Βολιβία         1ο γκολ   61-70    (13,50)


Αρχικό Ταμείο         1.500
Ταμείο έως 11/06    1.389
Νέο Υπόλοιπο         1.315

EΔΩ θα βρείτε το άρθρο με τα μακροχρόνια

ΕΔΩ μπορείτε να με κάνετε add στο facebook