menu

slider

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ξέρει τον τρόπο το Μεξικό

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μεγάλη νίκη και εχθές αγαπητοί μου φίλοι, αφού ποντάραμε στη νίκη του Περού και δικαιωθήκαμε άλλη μια φορά. Έτσι πλέον είμαστε εδραιωμένοι πάνω από τις 1500 μονάδες και στόχος μας να ανεβούμε κι άλλο. Μην ξεχνάτε εκτός αυτού, ότι έχουμε χαλάσει και μεγάλο μέρος της κάβας στα μακροχρόνια, τα οποία ήδη καλύψαμε και υπερπεράσαμε.
Σήμερα έχουμε δυο παιχνίδια που κλείνουν τον 1ο όμιλο. Στο πρώτο ματς τόσο το Μεξικό, όσο και ο Ισημερινός θέλουν την νίκη. Η διαφορά είναι πως ο Ισημερινός με νίκη βγαίνει 3ος και περιμένει, ενώ το Μεξικό με νίκη σίγουρα μέσα στις πρώτες δυο θέσεις. Η ισοπαλία το βγάζει σίγουρα 3ο και θα περιμένει και τα άλλα αποτελέσματα. Ως εκ τούτο ο Ισημερινός πρέπει να κάνει παιχνίδι σήμερα και να βγει μπροστά. Το Μεξικό στην κόντρα έβαλε 3 γκολ στην Χιλή και θεωρώ ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο. Άσσος λοιπόν για μένα στο 2,51.

Σαφώς και δεν θα ασχοληθώ με το 1,35 του άσου που θεωρώ αστείο, στο ματς της Χιλής με την Βολιβία. Δεν βρίσκω στοιχηματικό ενδιαφέρον μιας και η Χιλή θα νικήσει, αλλά τόσο χαμηλά δεν την ποντάρω. Στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν βρίσκω όμως ούτε στο Όβερ, αφού υπό προυποθέσεις το Χ ίσως βολέψει και τις δυο. Θα ποντάρω όμως στο Νο Γκολ, μιας και νομίζω ότι η Βολιβία δύσκολα θα ξανασκοράρει. Έχει πολύ μεγάλη δυστοκία και κακή επιθετική γραμμή. Μην παραμυθιάζεστε από την τριάρα στο Μεξικό. Θυμηθείτε με ότι λογικά ήταν και η τελευταία φορά που σκόραρε. Η επιλογή αυτή πληρώνει 1,70.
Έχουμε και λέμε:
Με 60 μονάδες 
Μεξικό - Ισημερινός          1         (2,51)
Χιλή - Βολιβία                Ν/G       (1,70)
Με 20 μονάδες 
Μεξικό - Ισημερινός      πρώτος να σκοράρει Ακίνο      (25,00)
Αρχικό Ταμείο         1.500 
Ταμείο έως 16/06    1.630
Νέο Υπόλοιπο          1.550
 
EΔΩ θα βρείτε το άρθρο με τα μακροχρόνια
 
ΕΔΩ μπορείτε να με κάνετε add στο facebook