menu

slider

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Νορβηγίδες και Σουηδέζες μας.....πληρώνουν (και όχι μόνο)

Kαλημέρα φίλοι μου. Σήμερα θα κάνω μια μικρή παύση από το Copa America (θα ακολουθήσει άρθρο αργότερα) και να ασχοληθώ λιγάκι με Νορβηγούς και Σουηδούς που έχουν πλήρη αγωνιστική σε όλες τους τις κατηγορίες.
Περιττό φυσικά να τονίσω ότι δεν ανοιγόμαστε σε τέτοιου είδους κατηγορίες. Παίζουμε πιο πολύ για να περάσει ευχάριστα το μεσημέρι μας. Αν τώρα έρθει το Ταμείο καλώς. Παίρνουμε το χρήμα και πάμε για μπύρες. Ακόμα και να μην έρθει όμως, πάλι για μπύρες θα πάμε (αχαχαχα). Πάμε να δούμε τι σας έχω ετοιμάσει.

Μπάερουμ - Φρέντρικσταντ
Ξεκίνημα θα κάνω από την Β΄ Νορβηγίας. Η Μπάερουμ είναι μια ομάδα που αντλεί μεγάλη δύναμη στην έδρα της. Αυτό φαίνεται από το σερί τεσσάρων νικών στα πέντε τελευταία ματς. Αντιθέτως η Φρέντρικσταντ έχει εκτός έδρας πέντε σερί ήττες και ούτε η αλλαγή προπονητή εδώ αι τρεις αγωνιστικές δείχνει να την έχει βοηθήσει.  Άσσος λοιπόν στο 2,11 από την GOALBET
Xόνεφος - Κρίστιανσουντ
Από την ίδια κατηγορία θα πάω σε πολύ αμφίρροπο αλλά αι ισοροπημένο παιχνίδι. Η Χόνεφος μετά την αλλαγή προπονητή, άλλαξε νοοτροπία με αποτέλεσμα να έχει 3 σερί νίκες. Αντίπαλος της όμως θα είναι η Κρίστιανσουντ, μια όμαδα σοβαρή με ρεκόρ 4-0-1 εκτός έδρας. Το ματς είναι κομμένο και ραμμένο για την ισοπαλία. Το Χ για μένα στο 3,42 αποτελεί μια καλή στοιχηματική ευκαιρία.
Άαλεσουντ - Στάμπαεκ
Στην πρώτη τη τάξη κατηγορία της Νορβηγίας, η Στάμπαεκ ταξιδεύει στην Άαλεσουντ με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στο -3 από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι φιλοξενούμενοι δίδονται αουτσάιντερ απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως η Άαλεσουντ που είναι στην μέση της βαθμολογίας με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και εντός έδρας ρεκόρ 2-2-2. Το διπλό στο 2,71 είναι αρκετά μεγάλο και στα όρια του....value bet.
Ασιρίσκα - Γιόνσεπινγκ
Κλείνω τις προτάσεις με τους Σοουηδούς της β΄ κατηγορίας. Πιο συγεκριμένα η καλύτερα ομάδα της λίγκας Γίονσεπινγκ, ταξιδεύει μέ ένα αήττητο 6 συνεχόμενων ματς, στην έδρα της Ασιρίσκα η οποία πήρε ψυχολογία από τις νίκες κόντρα σε Μιάλμπι και Μπρομαποικάρνα και την ισοπαλία με την Λιουνγκσκίλε, όμως όλες αυτές οι ομάδες είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Με ομάδες όπως η Έστερσουντ και η Ντέγκερφορς έχασε και μάλιστα εύκολα, οπότε κάτι ανάλογο θεωρώ πως θα συμβεί και με την πρωτοπόρο Γίονσεπινγκ. Διπλό λοιπόν στο υψηλό 2,39 από την GOALBET
Έχουμε και λέμε:
Σε σύστημα 3-4 με 3,5 ευρώ την κάθε 3άδα και 1 ευρώ την 4άδα
Μπάερουμ - Φρέντρικσταντ          1        (2,11)       GOALBET
Xόνεφος - Κρίστιανσουντ              Χ       (3,42)       GOALBET
Άαλεσουντ - Στάμπαεκ                 2        (2,71)       GOALBET
Ασιρίσκα - Γιόνσεπινγκ                 2       (2,39)       GOALBET
Kαλή τύχη σε όλους!!!
Δάσκαλος