menu

slider

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ώρα νίκης για το Περού

Kαλησπέρα σε όλους φίλοι μου. Νέα νίκη πετύχαμε εχθές η οποία για μένα ήταν διπλή. Πρώτον διότι περάσαμε το διπλό σε τεράστια απόδοση (4,15) της Κολομβίας και δεύτερον διότι την συγκεκριμένη ομάδα την έχουμε ποντάρει για κατάκτηση της πρωτιάς του Copa America, οπότε εάν εχθές έχανε, ουσιαστικά θα ήμασταν έξω από το βασικό μας μακροχρόνιο στοίχημα, μόλις στην 2η αγωνιστική. 
Έτσι λοιπόν το κέρδος ήταν διπλό. Έτσι με μεγάλη αυτοπεποίθηση πια συνεχίζουμε για να τους τα ξαναπάρουμε. Σήμερα έχουμε τον αγώνα Περού - Βολιβία για τον 3ο όμιλο. Αμφότερες οι δυο ομάδες εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους, με το επίπεδο που παρουσίασαν. Η Βολιβία με έξυπνη τακτική, νίκησε με γκολ του Ροντόν στο 60΄την Κολομβία, ενώ το Περού έχασε στο 92΄ από την πολύ ανώτερη Βραζιλία.
Παρακολούθησα με προσοχή και τα δυο παιχνίδια και διαπίστωσα ότι το Περού είναι ποιοτικά ανώτερο. Δεν παίζει μόνο ξύλο, όπως οι Βολιβιανοί και διαθέτει πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές. Συν τις άλλοις απόψε θα παίξει το ''παιχνίδι'' της, δηλαδή σφιχτή άμυνα και χτύπημα στην κόντρα, εν αντιθέσει με την Βολιβία που θα μπει στο ρόλο να ''φτιάξει'' φάσεις, κάτι που δεν την βολεύει καθόλου.
Συμπερασματικά λοιπόν, θα ποντάρω στον άσσο του ικανοποιητικού 2,88, στηρίζοντας το Περού που προσθέτω ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί για την διεκδίκιση μια εκ των τριών* (2 καλύτερες 3ες των 3ων ομίλων) θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση.
Έχουμε και λέμε:
Με 79,5 μονάδες
Περού - Βολιβία            1               (2,90) 
Με 25 μονάδες
Περού - Βολιβία       τελικό σκορ     2-1      (11,00)
Αρχικό Ταμείο         1.500 
Ταμείο έως 18/06    1.504,5
Νέο Υπόλοιπο          1.400
 
EΔΩ θα βρείτε το άρθρο με τα μακροχρόνια
 
ΕΔΩ μπορείτε να με κάνετε add στο facebook