menu

slider

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τα μακροχρόνια του Κόπα Αμέρικα

Καλησπέρα φίλοι μου. Eλλείψει στοιχηματικού ενδιαφέροντος και ανυπαρξίας μεγάλων πρωταθλημάτων πήραμε ρεπό 3 μέρες προκειμένου να ξεκουραστούμε ενόψει Copa America. Όπως σας είχα πει, θα ξεκινήσουμε με μια μικρή κάβα για όσο διαρκέσει το τουρνουά, ευελπιστώντας να βγούμε και πάλι κερδισμένοι. 

Σήμερα βέβαια θα γράψω για  τρία μακροχρόνια στοιχήματα με μπόλικο ρίσκο. Τα μακροχρόνια ενέχουν κίνδυνο διότι προβλέπεις χωρίς να έχεις εικόνα των ομάδων, όμως η απόδοση που παίρνεις είναι πολύ μεγάλη. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας.
ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Αναμφισβήτητα τέσσερα είναι τα μεγάλα φαβορί. Μιλάμε για τις Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία και την διοργανώτρια Χιλή. Θα έβαζα και την Ουρουγουάη, αλλά χωρίς Σουάρεζ είναι μισή ομάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν κατάφορα την Κολομβία. Έχει μπροστά εκρητική ομάδα με τους Κουαρδάδο, Μπάκα, Χάμες, Τζάκσον Μαρτίνεζ και φυσικά τον Φαλκάο να συνθέτουν μια εκπληκτική επιθετική γραμμή. Πίσω έχουν τα θεματάκια τους, όμως τέλεια ομάδα δεν υπάρχει όταν μιλάμε για εθνικές. Ευελπιστώ στο τέλος να δικαιωθώ και η Κολομβία να πάρει το τρόπαιο με απόδοση 7,00.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ
Εφόσον η επιλογή μας για κατάκτηση είναι η Κολομβία, δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε πρώτο σκόρερ από αυτούς. Πρώτος και καλύτερος ο Φαλκάο που αν και δεν έρχεται από καλή χρονιά στην Μάντσεστερ πιστεύω πως σε αυτό το τουρνουά θα θελήσει να δώσει απαντήσεις. Από τις υπόλοιπες ομάδες τώρα κατέληξα να ποντάρω και στο Κουν Αγκουέρο της Αργεντινής ο οποίος φέτος οργίασε και με ..... σερβιτόρο τον Μέσσι πίσω του μπορεί να πετύχει αρκετά τέρματα. Ο Φαλκάο σε απόδοση 15,00 και ο Αγκουέρο σε απόδοση 10,00 θα αποτελέσουν λοιπόν τις επιλογές μου.
Έχουμε και λέμε:
Με 100 μονάδες 
Νικητής διοργάνωσης            Κολομβία          (7,00)
Με 50 μονάδες
Πρώτος Σκόρερ                     Φαλκάο            (15,00)
Με  75 μονάδες 
Πρώτος σκόρερ                     Αγκουέρο         (10,00)
Αρχικό Ταμείο         1.500
Ταμείο έως 11/06    1.500
Νέο Υπόλοιπο         1.275