menu

slider

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Αφεντίκο της Ισλανδίας η Ρέικιαβικ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Η στοιχηματική σεζόν τελείωσε εχθές βγάζοντας πολύ μεγάλο κέρδος φίλοι και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ακόμα πιο χαρούμενο όμως με κάνει η στήριξη και η αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα. Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Όπως έγραψα και στο προφίλ μου στο facebook από σήμερα και έως τις 22 Αυγούστου θα παίζουμε χωρίς κάβα, για τον απλούστατο λόγο ότι το στοιχηματικό ενδιαφέρον πέφτει ε πολύ χαμηλά επίπεδα, λόγω της ανυπαρξίας σοβαρών πρωταθλημάτων. Βέβαια στην περίοδο του Copa America, όπως και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, θα δημιουργήσουμε μια μίνι κάβα 1.000 μονάδων.

Να πω επίσης ότι σύντομα θα με δείτε να αρθρογραφώ σε άλλη στέγη, με ένα πολύ πολύ δυνατό team και με πράγματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αυτά όμως θα έχουμε την ευκαιρία να τ πούμε και εν καιρώ. Πάμε τώρα στα σημερινά.

Νουμάνθια - Τενερίφη 

Αδιάφορο ματς και για τις δυο ομάδες που εδώ και 2-3 αγωνιστικές εξασφάλισαν την παραμονή τους. Η Τενερίφη όλη την χρονιά σε 20 ματς κέρδισε μόλις τα 2 κάνοντας 5 ισοπαλίες και 13 ήττες!! Σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες, οπότε προβλέπω να χάνει. Εξάλλου και η Νουμάνθια θα θέλει να δώσει μια τελευταία χαρά στους φίλους της εντός. Ρισκάρω λοιπόν στον άσσο και στο Όβερ σε απόδοση 2,85.

Ντανούμπιο - Ατλ. Ρίβερ Πλέιτ

Τελευταία αγωνιστική για την Ουρουγουάη με την Ντανούμπιο εκτός από αδιάφορη να είναι και σε κάκιστη κατάσταση, έχοντας 3/4 ήττες στα τελευταία παιχνίδια εν αντιθέσει με την Ρίβερ που μετράει 3 σερί νίκες με 9-0 τέρματα!!! Διπλό λοιπόν σε απόδοση 2,55, για την οποία το ματς είναι τελικός τίτλου.

Ρεντίστας - Γιουβεντούδ

Με ακόμη ένα ματς από την Ουρουγουάη θα συνεχίσουμε όπου και εδώ το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η Γιουβεντούδ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κυνηγάει την έξοδο στο Σουνταμερικάνα ενώ η Ρεντίστας είναι πεσμένη και αδιάφορη. Το διπλό πληρώνει καλά και θα το προτιμήσω στο 2,05.

Βαλούρ - Ρεικιάβικ

Κλείνω τις προτάσεις μου με το διπλό της Ρεικιαβίκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τρομερή κατάσταση με 4 σερί νίκες και δείχνουν ασταμάτητοι. Σκοράρουν ανελλιπώς σε κάθε τους παιχνίδι και θεωρώ ότι κόντρα στην μέτρια και ασταθέστατη Βαλούρ, μπορούν να πάρουν το διπλό που πληρώνει 1,95.

Έχουμε και λέμε:

Σε σύστημα 3-4 με 2,2 μονάδες την κάθε τριάδα και 1,2 μονάδες την τετράδα

  • Νουμάνθια - Τενερίφη                    1 κ Όβερ                (2,85)
  • Ντανούμπιο - Ατλ. Ρίβερ Πλέιτ            2                       (2,55)
  • Ρεντίστας - Γιουβεντούδ                     2                        (2,05)
  • Βαλούρ - Ρέικιαβικ                              2                       (1,95)
Υ.Γ. Τονίζω ότι οι μονάδες αντικατοπτρίζουν το πραγματικό μου ποντάρισμα. Δηλαδή 10 στην ουσία, με τα οποία αν γίνει το 4/4 πάμε για 148 ευρουλάκια.