menu

slider

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Καθαρίζει από ημίχρονο η '' αλμπισελέστε ''

Καλησπέρα φίλοι μου. Άκρως επιτυχημένη και η δεύτερη μέρα του Copa America, αφού περάσαμε με χαρακτηριστική ευκολία το Χ ημ/νο του Μεξικό με την Βολιβία παίρνοντας άλεες 126 μονάδες καλύπτοντας ήδη τα χρήματα που ξοδέψαμε για τα μακροχρόνια. Καλά όμως τα πήγαμε και στο προκριματικά του EURO 2016 όπου πέρασαμε το Χ στο Κροατία - Ιταλία, ενώ στις λεπτομέρεις χάθηκε η ισοπαλία στο Ισλανδία - Τσεχία.


Σήμερα θα κινηθούμε ακριβώς στην ίδια γραμμή, όπως και χθες. Εκτός κάβας χαλαρό παίξιμο για τα προκριματικά του Euro 2016 και εντός κάβας δυαδούλα με τα ματς της Λατινικής Αμερικής. Πάμε λοιπόν ανα δούμε τι ετοιμάσαμε.

EURO 2016

Aπό τον όμιλος μας θα ξεκινήσω, αλλά το παιχνίδι της Εθνικής θα το αφήσω απέξω. Στα άλλα δυο βλέπω δυο πολύ ισορροπημένα ζευγάρια. Καταρχήν στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Β.Ιρλανδίας και Ρουμανίας, οι δυο ομάδες γνωρίζουν ότι με την ισοπαλία θα διατηρήσουν τα κεκτημένα τους οπότε ποιος ο λόγος να ρισκάρουν?? Στο έτερο ματς οι Φινλανδοί θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση, κόντρα στους Ούγγρους που την κατέχουν ήδη με 8 βαθμούς. Η ισοπαλία θα είναι και εδώ στις προτιμήσεις μου, καθώς οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και θεωρώ ότι θα αλληλεξουδετερωθούν.

Στον 4ο όμιλο τώρα, υπάρχει μια σπουδαίο αναμέτρηση μεταξύ Ιρλανδίας και Σκωτίας. Οι Ιρλανδοί θέλουν μόνο νίκη για να μπουν γερά στο κόλπο των δυο πρώτων θέσεων. Αυτή την στιγμή είναι στην 4η θέση με 8 πόντους πίσω από Σκωτία (10β), Γερμανία (10β) και Πολωνία (11β). Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνετε ότι το ματς απόψε είναι τελικός. Εγώ θα τους στηρίξω στον άσσο κόντρα στους Σκωτσέζους που στα δύσκολα πάντα τα κάναν πίσω.
                                        
Κλείνω τις προτάσεις του Euro με το ματς για τον 9ο όμιλο μεταξύ Δανίας και Σερβίας. Οι Δανοί έχουν δυνατό σύνολο, ειδικά στην έδρα τους που παίρνουν ώθηση από τον κόσμο τους. Ισοβαθμούν στην 2η θέση μαζί με την Αλβανία και στόχος είναι η απευθείας πρόκριση. Οι Σέρβοι έχουν ποιοτικές μονάδες, αλλά από συνοχή είναι μηδέν. Έχουν μείνει πολύ πίσω λόγω της τιμωρίας τους (-3 με την Αλβανία) και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Η Δανία πάντως ήταν πάντα σοβαρή και μεστή ομάδα στα προκριματικά, οπότε θα δώσω σαφές προβάδισμα στον άσσο. 

COPA AMERICA

Στο Ουρουγουάη - Τζαμάικα νομίζω πως ήρθε η ώρα να δούμε το πρώτο Όβερ της διοργάνωσης. Η Τζαμάικα είναι η ασθενέστερη ομάδα του Copa America με ελάχιστους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δύσκολα θα δυσκολέψει την Ουρουγουάη, η οποία σε παρόμοιου τύπου ματς με την Γουατεμάλα σε φιλικό πέταξε 5 γκολ. Άσσος και Όβερ λοιπόν στο 2,15  

 Στο Αργεντινή - Παραγουάη τώρα, έχουμε να κάνουμε με το απόλυτο φαβορί για την κούπα, με την πληρέστερη ομάδα ever να θέλει να κάνει ένα βροντερό ξεκίνημα. Μπορεί η Παραγουάη να την σταματήσει?? Για μένα με τίποτα. Πολύ ανώτερη η '' αλμπισελέστε '' με παίχτες αρκετά ποιοτικούς, αλλά το κυριότερο σε τοπ φόρμα. Σοιχηματικά θα πάρω τον άσσο από το ημίχρονο σε απόδοση 1,83.

Έχουμε και λέμε:

Σε σύστημα 3-4 

Ιρλανδία - Σκωτία            1     (2,20)
Φινλανδία - Ουγγαρία      Χ     (3,15)
Β.Ιρλανδία - Ρουμανία      Χ     (3,00)
Δανία - Σερβία                 1     (2,25)

Με 52 μονάδες

Ουρουγουάη - Τζαμάικα        1 κ Όβερ      (2,15)
Αργεντινή - Παραγουάη            1/1              (1,83)

Με 40 μονάδες

Αργεντινή - Παραγουάη         πρώτος να σκοράρει     Αγκουέρο     (4,50)

Αρχικό Ταμείο         1.500
Ταμείο έως 13/06    1.442
Νέο Υπόλοιπο         1.350

EΔΩ θα βρείτε το άρθρο με τα μακροχρόνια

ΕΔΩ μπορείτε να με κάνετε add στο facebook