menu

slider

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μπαίνει φουριόζα η Κολομβία

Kαλησπέρα σε όλη την πάρεα. Άλλη μια μέρα κέρδους είχαμε εχθές από την στήλη μας, με την επιλογή του Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ στο Αργεντινή - Παραγουάη, να μας δικαιώνει απόλυτα, δίνοντάς μας απόδοση 4,50 και άλλες 180 μονάδες στην κάβα μας, η οποία πλέον (και έχοντας εν εξελίξει τα μακροχρόνια) είναι με θετικό πρόσημο. 


Το Copa America μας έχει δικαιώσει απόλυτα έως τώρα έχοντας πραγματικά το απόλυτο στις προτάσεις μας. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στην συνέχεια. Σήμερα με EURO 2016 δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Οι αποδόσεις είναι πολύ μικρές και οι στοιχηματικές ευκαιρίες λίγες. Μόνο η Αυστρία αξίζει, αλλά δεν έχω διάθεση να ρισκάρω. Πάμε λοιπόν δούμε τι ετοιμάσαμε

Κολομβία - Βενεζουέλα

Στο πρώτο ματς χρονικά θα στηρίξουμε την ομάδα που έχουμε ποντάρει και για να σηκώσει την κούπα. Μιλάω φυσικά για την Κολομβία που κατεβαίνει με όλα της τα αστέρια. Μπάκα, Χάμες, Φαλκάο, Ζούνιγκα, Οσπίνα, Γκουαρδάδο και πολλοί άλλοι συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο σύνολο που έχει πολύ ταλέντο και ποιότητα. Η Βενεζουέλα είναι μαχητική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Κολομβιανούς. Άσσος από ημίχρονο λοιπόν θα είναι η επιλογή μου σε απόδοση 2,12.

Βραζιλία - Περού

Για τον ίδιο όμιλο η Βραζιλία τίθεται αντιμέτωπη απέναντι στο Περού. Το Περού μην το υποτιμάται. Έχει καλό σύνολο, αλλά και προσωπικότητες όπως ο Φαρφάν και ο Πιζάρο με εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια. Η Σελεσάο βέβαια θα θελήσει να ξεπλύνει την ντροπή με το 1-7 από την Γερμανία στο πρόσφατο Μουντιάλ και το Copa America το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Νομίζω πάντως ότι οι Περουβιανοί έστω για ένα 10λεπτο θα τους δυσκολέψουν. Ως εκ τούτου θα επιλέξω το Χ/1 που πληρώνει πολύ καλά.

Έχουμε και λέμε:

Με 40 μονάδες    

Κολομβία - Βενεζουέλα         1/1     (2,12)
Βραζιλία - Περού                 Χ/1     (3,90)

Με 30 μονάδες

Κολομβία - Βενεζουέλα        πρώτος σκόρερ   Φαλκάο    (5,50) 

Αρχικό Ταμείο         1.500
Ταμείο έως 13/06    1.530
Νέο Υπόλοιπο         1.460

EΔΩ θα βρείτε το άρθρο με τα μακροχρόνια

ΕΔΩ μπορείτε να με κάνετε add στο facebook