menu

slider

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Leobet: Εθνικών...συνέχεια!


   Καλησπέρα φίλοι μου. Άλλη μια μέρα με προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθληματος έχουμε σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες και να μπούμε και πάλι στην ροή των πρωταθληματων. Ποτέ δεν έκρυψα ότι δεν είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι οι εθνικές ομάδες αφού δεν μπορώ να υπολογίσω σε φόρμα και έτσι παίζω κυρίως με το ένστικτο και τις αποδόσεις.


    Σήμερα θα παίξω δύο δυάδες και θα τις κάνω και σύστημα 3-4... Η πρώτη δυάδα που θα έχει οβερ θα είναι τα παιχνίδια Βοσνια-Βελγιο και Μάλτα-Ιταλια. Περιμένω σε αυτά τα δύο παιχνίδια αρκετά γκολ αν και το  Μάλτα-Ιταλια το παίζω πιο πολύ από ανάγκη αφού το 1.62 δεν είναι και ότι καλύτερο.

    Στα σημεία θα πάρω τη διπλή ευκαιρία της Λετονίας 1Χ όπου αντιμετωπιζει την Τουρκία. Νομίζω πως δεν θα είναι τόσο εύκολος αγώνας όσο λένε οι αποδόσεις για τους Τούρκους ειδικά από την στιγμή που δεν μας έχουν παρουσιάσει και κάτι αξιόλογο. Δεύτερο σημείο θα είναι ο άσσος της Νορβηγίας με αντίπαλο την Βουλγαρία.Αυτο το σημείο βγαίνει κυρίως από την καλή εικόνα της Νορβηγίας στο τελευταίο ματς αλλά και για την γκρίνια που υπάρχει  στους Βούλγαρος.

    Αυτά θα παίξω φίλοι μου σήμερα. Νέα στήλη και πάλι αύριο με την Εθνική μας να είναι στο επίκεντρο...Καλή επιτυχία...!

ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: 10.000 μονάδες.
Κέρδη από 11/10: 253 μονάδες
Νέο υπολοιπο: 9.434 μονάδες.
Δυαδα: Βοσνια οβερ (2.15), Μάλτα οβερ (1.62), με 60 μονάδες.
Δυάδα: Λετονία 1Χ (2.23), Νορβηγία 1 (2.21) , με 40 μονάδες.
Όλο μαζί σύστημα 3-4 με 6 μονάδες οι τριάδες και 6 μονάδες η τετράδα. Σύνολο 30 μοναδες
Ανοικτά Στοιχηματα:  130 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 9.304 μονάδες.