menu

slider

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ρισκάροντας με τα αουτσάιντερ

Φίλοι μου καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα. Μπροστά μας έχουμε δυο μέρες με στοιχηματική δράση (λόγω προκριματικών EURO 2016) και μετά ξεκούραση καθώς έρχεται 15ήμερο φωτιά με επανέναρξη πρωταθλημάτων και ενδιάμεσα Champions League και Europa League. Απόψε έχω δει μια δυάδα που ελπίζω να μας αποφέρω κάποιο κέρδος.
                                                     
Όσο αναφορά τα προκριματικά υπάρχει μια απόδοση που βγάζει μάτι. Για ποιο λόγο το Βέλγιο μέσα στην καυτή έδρα της Βοσνίας να δίδεται φαβορί??? Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και απουσίες όπως αυτή του Μιραλάς, του Βερμάλεν και του Βίτσελ. Το 3,62 αποτελεί για μένα στοιχηματική ευκαιρία, ελπίζοντας οι Ντζεκο Πιάνιτς και λοιποί να οργιάσουν.

Δεν τελείωσαν εδώ όμως φίλοι μου οι μεγάλες αποδόσεις. Ρωτώ ρητορικά (καθώς η απαντήση είναι αυτονόητες). Θα παίζατε ποτέ μια ομάδα ντεφορμέ, με πολλές απουσίες και μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό της, σε εκτός έδρας ματς, με μια ομάδα έστω να το δεχτώ μέτρια, σε απόδοση 1,68??? Σαφώς και όχι υποθέτω. Μια τέτοια ομάδα είναι η Τουρκία η οποία έχει όσα προαναφέραμε και ο Τερίμ συν τις άλλοις παίζει την θέση του. Προβλέπω απόλυση και άσσο στο από τους συμπαθείς Λετονούς στο 6,28 παρακαλώ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Με 16 μονάδες 

Βοσνιά            1            (3,62)

Με 14 μονάδες

Λετονία          1            (6,28)

 Με 5 μονάδες

Βοσνία           1           (3,62)
Λετονία          1           (6,28)

Καλή τύχη σε όλους!!!

Αρχικό Ταμείο                 5.000
Υπόλοιπο έως 13/10        4.665
Νέο Υπόλοιπο                 4.630