menu

slider

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δυάδα για χαλάρωμα

Καλημέρα στην παρέα μας και πάλι. Πως να μην είναι καλή άλλωστε μετά τα τρια χθεσινά Ταμεία με αποκορύφωμα εκείνο με απόδοση 405,14. Τα είπαμε όμως αυτά τα πανηγυρίσαμε και τώρα πάμε για άλλα. 


Με ρωτάει ένας φίλος μετά τα ματς εχθές. Τώρα ρε Δάσκαλε που 3πλασίασες τι θα κάνεις?? Συντήρηση ή στο ίδιο στυλ θα συνεχίσεις. Η απάντηση είναι η εξής: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο ρυθμό. Τώρα ειδικά που είμαστε τόσο κερδισμένοι, μπορούμε να ποντάρουμε και πιο άνετα.

Πάντως η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα είναι πολύ φτωχό σήμερα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι σοβαρό. Μια δυαδούλα βγήκε αλλά όχι για πολλά πολλά. Σημείο δεν θα πάω γιατί όλες οι αποδόσεις είναι κάκιστες. Σε ειδικά όμως κάτι παίζει. 

Οι νυχτερίδες αρχικά αντιμετωπίζουν την Γρανάδα και θα έχουν μάλλον εύκολο έργο. Δεν νομίζω όμως να ξεφεύγει το σκορ. 2-0 με 3-0 το βλέπω οπότε παίρνω την λύση του 2-3 γκολ. Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι σε 3 μέρες έχουν και εμβόλιμη, οπότε θα κρατήσουν δυνάμεις. Την δυάδα μου θα κλείσω με το Όβερ στο Μπολόνια - Κατάνια. Οι άμυνες τους είναι πολύ προβληματικές και αυτό με ωθεί στα πολλά γκολ σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Συνολική απόδοση δυάδας 4,20 από την ΝΕΤΒΕΤ

Έχουμε και λέμε:

Με 245 μονάδες

Βαλένθια - Γρανάδα        2-3 γκολ          (1,83)          ΝΕΤΒΕΤ
Μπολόνια - Κατάνια          Όβερ              (2,30)          ΝΕΤΒΕΤ

Αρχικό Ταμείο             5.000
Ταμείο έως 27/04       15.545
Νέο Υπόλοιπο             15.300

Υ.Γ.1 ΕΔΩ μπορείτε να με βρείτε στο Facebook!!!

Y.Γ.2 ΕΔΩ μπορείτε να γραφτείτε και να ποντάρετε στην NETBET!!!