menu

slider

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Θρίλερ στο αντίο του μεγάλου Κλοπ

Kαλημέρα φίλοι μου. Πάει τέλος αυτό ήταν. Το τελευταίο μεγάλο Σουκού για φέτος και μετά θα μείνουμε με....Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν. Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία, Δανία, Παραγουάη, Ελβετία και Αυστρία μας αποχαιρετούν οριστικά, οπότε πλέον θα μείνουμε με Λατινική Αμερική, τις χώρες της Βαλτικής και τους Σκανδιναβούς. 


Ουσιαστικά λοιπόν πέφτει η αυλαία. Για μας βέβαια πέφτει όμορφα και με μεγάλο κέρδος. Όντας κοντά στις 13.000 μονάδες και ξεκινώντας με 5.000 ουσιαστικά σκίσαμε τον μπουκ, αποδεικνύοντας πως με σωστό παίξιμο, έλεγχο της κάβας μας, αυτοσυγκράτηση και πάντα σε μεγάλες αποδόσεις, μπορεί να βγει κάποιος νικητής. 

Φυσικά η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε. Υπάρχει ο τελικός του Champions League μπροστά μας, όπου και θα κλείσει εκεί η κάβα μας, αλλά φυσικά και το Copa America που διεξάγεται στην Χιλή με τα περισσότερα αστέρια να παρευρίσκονται σε αυτό. Εκεί βέβαια θα δημιουργήσουμε μίνι - κάβα.

Για σήμερα ειλικρινά δεν είμαι ενθουσιασμένος με το πρόγραμμα. Διαισθητικά στο μεγάλο τελικό της Γερμανίας θα πάω στο Χ μόνο και μόνο γιατί θεωρώ ότι το τέλος του Κλοπ θα επιφυλλάσει συγκινήσεις. Πάντως και αγωνιστικά ισοδύναμες είναι. Θα τσιμπήσω ακόμα δυο Χ. Το ένα είναι στο βολικό Μπρνο - Γιάμπλονετς που πληρώνει και πολύ καλά, ενώ το άλλο είναι το Β. Έντελα - Μόντενα. Έχουμε δει 4 ματς  play off ως τώρα στην Serie B και κανένα δεν έληξε ισόπαλο...Απίστευτο κι όμως αληθινό
                                               
Επίσης εντύπωση μου κάνει από το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης το γεγονός ότι η Γιουβεντούδ είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Παίζει με την Νασιονάλ που είναι αδιάφορη, ενώ η ίδια προέρχεται από 3 σερί νίκες. Άσσος λοιπόν σε τσιμπημένη απόδοση. Τέλος από το ίδιο πρωτάθλημα σαν στήριγμα πιο πολύ θα παίξω τον άσσο της Ντιφενσόρ η οποία είναι σε φόρμα και παίζει με την βαθμολογικά αδιάφορη Μοντεβιδέο. 

Έχουμε και λέμε:

Σε σύστημα 3-4-5 με 41 μονάδες την κάθε 3άδα 20 μονάδες την κάθε 4άδα και 18 μονάδες την 5άδα

Μπρνο - Γιαμπλονετς               Χ        (3,45)               MAGICBET
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ   Χ        (3,50)               MAGICBET      
Β.Έντελα - Μόντενα                 Χ        (3,30)               MAGICBET
Γιουβεντούδ - Νασιονάλ           1        (3,70)               MAGICBET
Ντιφενσόρ - Μοντεβιδέο           1        (1,80)               MAGICBET


Αρχικό Ταμείο           5.000
Ταμείο έως 29/05    12.528
Νέο Υπόλοιπο          12.000


Υ.Γ.1 ΕΔΩ μπορείτε να με βρείτε στο Facebook!!!


Y.Γ.2 ΕΔΩ μπορείτε να γραφτείτε και να ποντάρετε στην MAGICBET!!!

Υ.Γ.3 Βοηθήστε μας κάνοντας share τον σύνδεσμο του άρθρου!!!