menu

slider

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Παππάς μας ευλόγησε!

Του Γιάννη Γεωργακόπουλου

Χαίρετε φίλες και φίλοι ΠΡΟΦΗΤΕΣ. Ο Νίκος Παππάς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τον πιάσαμε σε απόδοση 12.00, διώχνοντας τη γκίνια από μακριά μας.




Συνεχίζουμε σήμερα με προκριματικά για το EURO 2016, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία. Η Εθνική μας φιλοξενείται από τη Φινλανδία στο Ελσίνκι και μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, στο 2ο παιχνίδι του Ρανιέρι στο «γαλανόλευκο» πάγκο.

Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς, που έχω εντοπίσει:

175 ΑΛΒΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ 1Χ (1.55)
Οι Αλβανοί απέδρασαν με «διπλό» από την Πορτογαλία και δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Από την άλλη, οι Δανοί νίκησαν δύσκολα την Αρμενία εντός έδρας (2-1) και δεν έπεισαν με την απόδοση τους. Το «Ελμπασάν» θα «βράζει» από 13.000 κόσμο και η Αλβανία δύσκολα θα ηττηθεί.

177 ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1Χ (2.26)
Οι Πολωνοί διέλυσαν το δύσμοιρο Γιβραλτάρ με 7-0 και οι Γερμανοί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Σκωτσέζους, τους οποίους υπέταξαν με 2-1, χάρη σε γκολ του Μίλερ στο 73’. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ προβλημάτισε κόντρα στη Σκωτία και η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θεωρώ πως ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απόψε.

178 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ (1.70)
Με πολλά νέα πρόσωπα η Ελλάδα (Καρέλης, Μαυρίας και Αθανασιάδης θα αγωνιστούν στην τριπλέτα της επίθεσης), που αντιμετωπίζει τους ανεβασμένους και επικίνδυνους Φινλανδούς. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 και θεωρώ πως αμφότεροι θα σκοράρουν τουλάχιστον 1 τέρμα.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Ποσοστό επιτυχίας μου: 18/39 (46%)