menu

slider

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Για το 3χ3 οι Σλοβάκοι

Καλησπέρα φίλοι μου. Λόγω μιας κοινωνικής υποχρέωσης που έπρεπε να παρευρίσκομαι, δεν μπόρεσα να προτείνω κάποιο σημείο στην Serie B. Βέβαια δεν υπήρχε και κάτι σπουδαίο μιας και η αγωνιστική είναι εξόχως δύσκολη. Παρόλα αυτά το κουπόνι έχει ακόμη δρόμο και η αλήθεια είναι πως εντόπισα 2-3 καλές ευκαιρίες. Πάμε να τις δούμε λίγο πιο αναλυτικά λοιπόν.

Την αρχή θα κάνω με το τελευταία ματς της Serie B ανάμεσα στην Περούτζια και την Φροζινόνε. Οι δυο ομάδες αν και νεοφώτιστες εκπλήσσουν με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά τους. Η παραμονή τους θα είναι εύκολη και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Σήμερα θεωρώ ότι θα αλληλεξουδετερωθούν οπότε το 3,01 της ισοπαλίας στην GOALBET μπορεί να μας επιβεβαιώσει.
                                     
Από τα προκριματικά τώρα εντύπωση μου προξενεί το 2,56 του διπλού της Σλοβακίας με αντίπαλο την Λευκορωσία. Οι Σλοβάκοι έχουν ψυχολογία στον....Θεό, μετά την νίκη επί των Ισπανών και με 6 βαθμούς σε 2 αγώνες μπαίνουν στα φαβορί για πρόκριση. Με νίκη σήμερα αν και μόλις στην τρίτη στροφή των προκριματικών ουσιαστικά θα είναι με το 1,5 πόδι στο EURO 2016 και τέτοιες ευκαιρίες δεν τις κλωτσάς. Διπλό λοιπόν σε αυτήν την πολύ καλή απόδοση.
                           
Τέλος θα κλείσω την τριάδα μου με Αργεντίνικο πρωτάθλημα. Η Ιντεπεντιέντε αντιμετωπίζει στην έδρα της την Ντεφένσα η οποία έχει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν σε 5 ματς εντός 4 νίκες εκ των οποίων οι 3 είναι συνεχόμενες. To 2,16 του άσσου το κρίνω απολύτως ικανοποιητικό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Σε σύστημα με 10 μονάδες την κάθε 2άδα και 5 μονάδες την 3άδα

Περούτζια - Φροζινόνε       Χ     (3,01)
Σλοβακία                             2      (2,56)
Ιντεπεντιέντε                       1      (2,16)

Καλή τύχη σε όλους!!

Αρχικό Ταμείο             5.000
Ταμείο έως 12/10         4.700
Νέο Υπόλοιπο              4.635