menu

slider

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Προσφέρεται για ρίσκο απόψε η Γαλλία

              
         Kαλησπέρα εγγόνια μου!! Καθόλου καλά δεν πήγαμε στη Β' Γαλλίας χτες, με τα όβερ της Καέν (1-1) και της Τρουά (2-0) να μην έρχονται ποτέ, ενώ η Νανσί δεν πήρε το αποτέλεσμα στην έδρα της Κλερμόν (1-0).. Ας ελπίσουμε όμως να μας δικαιώσει η Α' Γαλλίας όπως έγινε και το προηγούμενο Σάββατο!! Τριάδα και τολμηρό Σύστημα 3-4-5 σας έχει ο Παππούς για απόψε! Η τριάδα δίνει 18.25 (!) απόδοση, ενώ το σύστημά μας 365.34!!!!! Πάμε να τα δούμε:




                   Ξεκινάμε με το Βαλενσιέν-Αζαξιό.. Τη νίκη για να πλησιάσουν κι'άλλο προς τη σωτηρία θέλουν οι γηπεδούχοι.. Καταδικασμένη είναι η Αζαξιό που κάνει ήδη σχέδια για τη Λιγκ 2.. Αυτό την κάνει να παίζει ελεύθερα σε όλα τα ματς αφού δεν έχει πλέον να χάσει κάτι.. Δεν θα στραφώ φυσικά στον άσσο του 1.50 και κάτω, αλλά θα πάω προς το όβερ με απόδοση 1.95, αφού περιμένω να μπουν γκολ σε αυτό το ματς..

                   Πάμε στο Μπαστιά-Ρεμς.. Δυνατή έδρα διαθέτουν οι γηπεδούχοι (8-2-4) έστω και αν τελευταία δεν πατούν καλά.. Σκληρό καρύδι μακριά από το γήπεδό της η Ρεμς (μόλις 4 ήττες σε 15 εξόδους), ελπίζει μαθηματικά για τετράδα.. Όλα δείχνουν ότι θα είναι μοιρασμένο το ματς και θα ποντάρω στο Χ με απόδοση 3.11..

                   Και τέλος πάμε σε άλλο ένα ματς της Λιγκ 1 που περιμένω να μοιραστούν βαθμούς.. Η Ναντ η οποία πριν λίγους μήνες εντυπωσίαζε και ήταν στην τετράδα, έκανε τεράστια κοιλιά και πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό.. Η Μονπελιέ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα (8 ισοπαλίες σε 14 εκτός έδρας ματς), και κάτι τέτοιο ελπίζω να δούμε και απόψε.. Θα ποντάρω και εδώ λοιπόν στο 'Χ' με απόδοση 3.01..


             Τριάδα με απόδοση 18.25:


         261. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΑΖΑΞΙΟ          ΟΒΕΡ          (1.95)
         262. ΜΠΑΣΤΙΑ-ΡΕΜΣ                      Χ              (3.11)
         264. ΝΑΝΤ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ                   Χ              (3.01)

   ***Και τα άλλα δυο μαζί για Σύστημα 3-4-5 και μέγιστη απόδοση 365.34 (!!!) :

         259. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΤΟΥΝ                Χ               (3.62)
         265. ΤΟΥΛΟΥΖ-ΕΒΙΑΝ                     2               (5.53)

                                    Καλή επιτυχία...!!!

 Υ.Γ. 1  Για συζήτηση, πανηγυρισμούς, διαφωνίες και για ό,τι άλλο χρειαστείτε, θα με βρείτε στο facebook ως ''Pappous Profites-bet''...
Υ.Γ. 2  Οι αποδόσεις είναι της GOALBET...