menu

slider

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ένα καλό warm up πρίν το Μundial !!!

Kαλησπέρα κ απο μένα φίλοι του blog ...έπειτα το ταμείο που κάναμε στήν 1η Πολωνίας (Μονό Αποδεκτό) συνεχίζουμε δυναμικά με τα πρωταθλήματα που συνήθως μας πληρώνουν..Ας πάμε όμως να δούμε τι παιχνίδια έχω ετοιμάσει για σήμερα.



ΒΑΡΝΑΜΟ   -   ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ 

Την πρώτη της ήττα δέχτηκε η Βέρναμο από την Λιουνγκσίλε χάνοντας με 3-2 ..Την κρυολουσία την ένιωσε μάλιστα απο πολύ νωρίς στό  16' και 18' λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκόρ.Σήμερα όμως παίζει εντός με μία ομάδα η οποία έδειξε πολύ καλά κ θετικά στοιχεία στήν αρχή του πρωταθλήματος όμως κατά την διάρκεια κ με το πέρασμα των αγωνιστικών ξεφουσκώνει επικίνδινα.Αυτά παθαίνει κανείς όμως όταν κάποιος πετάει στόν 7ο ουρανό κ δέν κοιτάει την επόμενη αναμέτρηση.Για να μήν κουράζουμε το σημείο που έχω επιλέξει σε αυτό το παιχνίδι είναι ο άσσος λόγω δυνατής έδρας κ λόγω ανεβασμένης ψυχολογίας όπως κ εμπειρίας ποδοσφαιρικής ενάντια σε μία ομάδα που έδωσε πολλά στήν αρχή τα κατάφερε αλλά  πλέον ξεφούσκωσε κ δέν μπορεί να δείξει κάτι άλλο θετικό.

ΜΠΑΕΡΟΥΜ   -   ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 

Τι να πεί κανείς τελικά γ αυτήν την Μπάερουμ....Επιθετικά κ αμυντικά ??? ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... 5 τεμάχια έφαγε από την Ρανχάιμ που για μένα έπρεπε να φάει κ άλλα μπάς κ βάλει λίγο μυαλό κ να παίξει το ποδόσφαιρο που έπεζε κάποιες αγωνιστικές πίσω.Σήμερα βρίσκεται αντυμέτωπη με την Φρέντρικσταντ η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η οποία προέρχεται από 4 νίκες κ 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 11-1 δηλ. κάνει πάρτυ στα αντίπαλα δίχτια έναντι το 0-9 της Μπάερουμ...ΔΙΠΛΟ Κ NO GOAL (σαν 2η επιλογή) σε καλή τιμή.

ΣΤΑΜΠΑΕΚ   -   ΣΤΑΡΤ 

Τι να πεί κανείς για τις 2 αυτές ομάδες...Η μία (Στάμπαεκ) με τα περισσότερα όβερ στον πρωτάθλημα 10 στα 11 η δέ Στάρτ την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα που αυτό προμυνύει πολλά γκόλ.Επίσης στίς 3 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στήν έδρα της Στάμπαεκ θα δεί πως έχουμε αυτά : 5-0, 3-0, 4-1...Oπότε εδώ προσωπικά επιλέγω τα πολλά γκόλ δηλ. το όβερ κ σαν δεύτερη επιλογή o 'Ασσος !!!

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
170--->>>1  (2,01)goalbet
164--->>>2 k no goal (1,81 το διπλό) goalbet
161--->>>όβερ κ 1 (2,56) goalbet


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Υ.Γ. Ποντάρετε τώρα στην goalbet την εταιρεία με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις της αγοράς παίρνοντας και 100% bonus πρώτης κατάθεσης!!!