menu

slider

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Προτάσεις για νικητές ομίλων...!!!

Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά τις προτάσεις μας για τον νικητή του Μουντιάλ, τα ειδικά στοιχήματα για την πορεία της Εθνικής μας και τους πρώτους σκόρερ των ομίλων ήρθε η ώρα για τις προτάσεις των νικητών ομίλων καθώς και τα πλασαρίσματα 1-2 που θα έχουν. Πάμε να τα δούμε διεξοδικότερα.
                                                         GROUP  A

H Bραζιλία οκ το ξέρουμε θα βγει πρώτη. Μα με το καλό μα με το κακό θα είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Ψάχνουμε λοιπόν τον δεύτερο ανάμεσα σε Καμερούν , Κροατία και Μεξικό. Τους Αφρικανούς θα τους αποκλείσω διότι έχουν μεγάλα εσωτερικά προβλήματα κυριώς λόγω του μικρού πριμ που τους έταξε η ομοσπονδία τους. Ακόμα όμως και όλα τέλεια να ήταν δεν μου γεμίζουν το μάτι. Οι Κροάτες έχουν καλό σύνολο όμως είναι αναγκασμένοι στην δεύτερη αγωνιστική να παίξουν ένα do or die παιχνίδι μιας και θα έχει προηγηθεί το ματς με τους Βραζιλιάνους. Στα δύσκολα πάντα τα κάνανε μούσκεμα οπότε θα διαλέξω τους Μεξικανούς που εκτός από καλή ομάδα, έχουν και σύμμαχο το γεγονός πως δεν θα επηρεαστούν από τις κλιματολογικές συνθήκες και την αλλαγή ώρας
Στο δια ταύτα πρώτη η Βραζιλία και δεύτερο το Μεξικό σε πρόταση 1-2

                                                         GROUP B 

O όμιλος φωτιά. Χιλή, Ισπανία και Ολλανδία θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά η οποία ανοίΓει διάπλατα την πόρτα για τους 4, βάσει προγράμματος και διασταυρωμάτων. Εχθές έκανα ανάλυση για την εκτίμηση που τρέφω στον Φαν Χάαλ και στην ομάδα του, που τους βλέπω ακόμα και παγκόσμιους πρωταθλητές. Ως εκ τούτου βλέπω και πρωτιά στον όμιλο. Τώρα για τον δεύτερο νίπτω τας χείρας που έλεγε και ο Πιλάτος. Ισπανία ή Χιλή?? Λογικά Ισπανία, αλλά ποιος μπορεί να πετάξει έξω τους Χιλιανούς των Βιδάλ, Αλέξις Σάντσεζ, Ίσλα και Πινίγια?? Στρίβειν δια του αρραβώνος λοιπόν και πρόταση

                                                            GROUP C

O όμιλος της Εθνικής μας. Απρόβλεπτος μέχρι εκεί που δεν πάει ο όμιλος μας με 4 ομάδες να διεκδικούν με μικρές διαφορές είναι αλήθεια την πρόκριση. Για την πρωτιά θα ρισκάρω λόγω απόδοσης στην Ακτή Ελεφαντοστού. Έχει πολύ δυνατό κέντρο με Τουρέ, Ζοκορά και Τιοτέ, τρομερή επίθεση με Ζερβινιό και Ντρογκμπά, ενώ πίσω έχει και την ηγετική φυσιογνωμία του Κόλο Τουρέ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το φαβορί του ομίλου μας να είναι η Κολομβία λοιπόν και όχι η Ακτή. Τις θεωρώ ισοδύναμες ομάδες και διαλέγω αυτήν με την μεγαλύτερη απόδοση. Όσο για μας εύχομαι να βγούμε δεύτεροι. αλλά και πρώτοι να βγούμε και χάσουμε το στοίχημα χαλάλι μας.
                                                     
                                                          GROUP E

Σε αντίθεση με τον παραπάνω όμιλο αυτός εδώ έχει ξεκάθαρο φαβορί και λέγεται Γαλλία. Την βλέπω να πηγαίνει αρκετά καλά στο τουρνουά και γι αυτό την πρότεινα και για κατάκτηση. Στον όμιλο μάλλον θα κάνει πλάκα με Ελβετία, Ονδούρα και Ισημερινό. Οι Γάλλοι έχουν πολύ καλό σύνολο και την πρωτιά την έχουν έστω και αν παίξουν στο 50% από αυτό που μπορούν. Εξάλλου αν θέλουν να πάνε καλά θα πρέπει να βγουν πρώτοι διότι ο δεύτερος κατά 99% διασταυρώνεται με τον.....Μέσι και την παρέα του. Για τον δεύτερο δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο προαίσθημα.

                                                            GROUP F

Κλείνω τις προτάσεις μου με τον έκτο όμιλο. Εδώ τουλάχιστον στα δασκαλικά μου μάτια οι πρώτες δυο θέσεις είναι κλειδωμένες. Πρώτη η Αλμπισελέστε δεύτεροι οι Βόσνιοι και γεια σας. Για την Αργεντινή τα είπαμε και χθες. Δεν μπορεί κάποια ομάδα να την κοντράρει τουλάχιστον στον όμιλο. Όσο αναφορά την Βοσνία μπορεί να κάνει την παρθενική της συμμετοχή, παρόλα αυτά με Τζέκο Πιάνιτς και Μισίμοβιτς στην ομάδα τους κάνουνε παπάδες. Ξεκάθαρη πρόταση λοιπόν το 1-2 να γίνει με Αργεντινή - Βοσνία.

Συνοπτικά

Πρωτιές ομίλων

GROUP   B       ΟΛΛΑΝΔΙΑ                      (4,00)        STOIXIMAN
GROUP   C       AKTH ΕΛΕΦ/ΣΤΟΥ        (4,30)        STOIXIMAN
GROUP   E        ΓΑΛΛΙΑ                           (1,67)        STOIXIMAN

ΑΠΟΔΟΣΗ 3άδας  28.72!!

Tα παίζουμε όλα ΜΟΝΑ και τα βάζουμε και σε ένα συστηματάκι 2-3

1-2 ομίλων

GROUP  A     BΡΑΖΙΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ         (2,90)        STOIXIMAN
GROUP  F     AΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΣΝΙΑ      (2,15)        STOIXIMAN

ΑΠΟΔΟΣΗ 2άδας  6,32!!

Tα παίζουμε και τα δυο ΜΟΝΑ και εννοείται πως τα παίζουμε και σε δυάδα.

Καλή τύχη σε όλους!!!