menu

slider

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Προτάσεις για κατάκτηση του Μουντιάλ 2014!!!

Καλή σας μέρα φίλοι μου. Μετά τις προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα της Εθνικής μας αλλά και για τους πρώτους σκόρερ των ομίλων, σειρά έχει η ανάλυση για το ποια χώρα θα κατακτήσει το τρόπαιο στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Προσωπικά ξεχώρισα 3 ομάδες με δυνατές αποδόσεις και για να μην μακρηγορώ σας τις παραθέτω.
                                                                 ΓΑΛΛΙΑ

Πρώτη ομάδα που μου έκανε το κλικ οι φιλόδοξοι Γάλλοι. Η Γαλλία φέτος εμφανίζεται αρκετά δυνατή σε όλους τους τομείς έστω και αν ο Φρανκ Ριμπερί δεν αγωνιστεί. Είναι πλήρης στις περισσότερες θέσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχει παίχτες προερχόμενους από καταπληκτική χρονιά. Στην επίθεση με Μπενζεμά και Ζιρού είναι καλυμμένη, στο νευραλγικό κέντρο  Ματουιντί, Καμπάιγ, Πογμπά και Σισοκό αποτελούν εγγύηση και αμυντικά έχει τρομερά μπακ (Εβρά, Σανιά, Ντεμπισι, Λούκας) και ποιοτικότατα στόπερ (Σακό, Βαράν, Κονσιελνί). Τέρμα ο πάντα σταθερός Γιορίς της Τότεναμ. Στον όμιλο δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα με Ονδούρα, Εκουαδόρ και Ελβετία ενώ αν βγει πρώτη μάλλον αντιμετωπίζει την Βοσνία από τον 6ο όμιλο. Συμπεραίνουμε λοιπόν πως μέχρι τους 8 μπορεί να περάσει εύκολα και από κει και πέρα να διεκδικήσει την κούπα. Σε απόδοση 25,00 σαφώς και αξιζει.

                                                                 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
                                                                    

Επόμενη ομάδα οι πάντα υπολογίσιμοι ''οράνιε''. Οι Ολλανδοί  έχουν μια ομάδα που συνδυάζει εμπειρία και νιάτα μαζί. Το γεγονός πως σε αυτήν την διοργάνωση δεν το παίρνει το Μουντιάλ με το ...στόμα μου αρέσει πάρα πολύ, δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν πάρει τον ρόλο τους. Δεν είναι και η πιο πλήρης ομάδα του τουρνουά, όμως σε κάθε θέση έχουν αξιόπιστες λύσεις. Επιθετικά με Ρόμπεν, Σνείντερ, Φαν Πέρσι, Κάιτ και Χουντελαρ μάλλον είναι αρκετά φοβιστικοί. Στα χαφ έχει τους σκληροτράχηλους Ντε Γιονγκ και Ντε Γκουζμαν που τους κάνουν λιγότερο σοφτ (όπως τις άλλες φορές) και πίσω είναι τα νιάτα που λέγαμε πιο πριν με τους Ίντι, Φλάαρ και Μπλιντ να έχουν τεράτιο ταλέντο αλλά και ελάχιστη εμπειρία όπως συμβαίνει και με το τέρμα τους, τον 25χρονό Κίλεσεν του Άγιαξ. Αυτό όμως που έχουν οι Ολλανδοί και δεν έχουν σχεδόν καμία από τις υπόλοιπες χώρες είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Μακράν ο καλύτερος κόουτς του Μουντιάλ ο Λουίς Φαν Χάαλ μπορεί 100% να τους κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους Παγκόσμιους πρωταθλητές. Στήριξη στους ''οράνιε'' σε απόδοση 35,00 παρακαλώ.

                                                             ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
                                                                   

Κλείνω τις επιλογές μου με την ''Αλπισελέστε''. Ήρθε λέτε η ώρα να το σηκώσει?? Ίδωμεν η απάντηση. Το μόνο που ξέρω είναι πως και αυτοί όπως και οι Ολλανδοί που είπαμε και πιο πριν πάνε με χαμηλά το κεφάλι μετά τα στραπάτσα των τελευταίων διοργανόσεων. Όσο αναφορά το ρόστερ στο τέρμα είναι οκ με τον Αντουχάρ, αμυντικά έχουν κάποια κενά αν και οι Γκαράι, Ντεμικέλις, Καμπανιάρο και Ζαμπαλέτα δεν με χαλάνε καθόλου, στα χαφ δεσπόζει ο Μασεράνο με τον Ντι Μαρία (μην σας κάνει εντύπωση και στην Ρεάλ που έκανε παπάδες εσωτερικός έπαιζε και όχι εξτρέμ) με βοήθεις από Μπίγλια και Γκάκο, ενώ στην επίθεση αρχίζει η ζαλούρα στο κεφάλι με τους Μέσι, Λαβέτσι, Αγκουέρο και Ιγκουαίν να τους κάνουν απλά πυραυλοκίνητους. Με πρωτιά στον όμιλο, κάτι εφικτό με Βοσνία ουσιαστικά βασικό αντίπαλο, ο δρόμος για τους 8 ανοίγει διάπλατα και μετά όλα γίνονται. Στο 5,25 δεν μου περνάει καθόλου αδιάφορη η μεγάλη Αργεντινή.

Υ.Γ. Αν είχα 100 ευρώ π.χ. να διαθέσω για αυτό το στοίχημα θα έβαζα 65 στην Αργεντινή 25 στην Γαλλία και 15 στην Ολλανδία. Αυτό θα έκανα όχι επειδή βλέπω πιο πολύ Αργεντινή, αλλά για να σπάσω τα ποσά καλύτερα ανάλογα με την απόδοση που μου προσφέρεται και το κέρδος που πέρνω πίσω. Έτσι όπως τα τοποθετώ αν 1 από τα 3 περάσει έχω 3,5 φορές κέρδος(τουλάχιστον) το συνολικό μυ κεφάλαιο.

Καλή τύχη σε όλους!!!