menu

slider

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Κόντρα σε όλα οι Ιρανοί.....Αξίζουν το θετικό αποτέλεσμα !!!

Kαλησπέρα φίλοι του blog....ύστερα απο το χθεσινό ταμείο (1χ Ελλάδας κ Κόστα Ρίκας) το οποίο μας έδωσε 3.50 φορές τα λεφτά μας επάνω συνεχίζω κ σήμερα πιστεύοντας οτι κ σήμερα θα είναι η μέρα που θα μας  ξανά πάει ταμείο..Ξεκινάμε...



ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ   -   ΙΡΑΝ 

Μπορεί να πεί κάποιος κάτι αρνητικό γ αυτή την ομάδα του Ιράν ??? Εγω θεωρώ πως όχι....Κοίταξαν στα ίσια την απαίσια ποδοσφαιρικά αλλά υπερτιμημένη Αργεντινή απειλώντας τα καρέ της 4 φόρες που κάλλιστα θα γινόντουσαν κ γκόλ....Αλλά η μπάλα είναι γένος θηλυκού κ αν δεν της φερθείς καλά σε απατάει .....Αυτό στήν περίπτωσή μας έγινε στο 91 λίγα λεπτά πρίν το παιχνίδι λήξει, με ένα γκόλ απο τον κύριο που διαφιμίζει τα gillette τα ξυραφάκια (μόνο γ αυτό είναι καλός)..έτσι ο βαθμός της ισοπαλίας στερήθηκε στα τελεταία λεπτά της αναμέτρησης...Αυτό που έχω συμπεράνει για το Ιράν είναι πως παίζει το παιχνίδι της Εθνικής μας...Ανασταλτικό ποδόσφαιρο κ στήν αντεπίθεση χτυπάω...ΑΜΥΝΑ φοβερή (τουλάχιστον για τα δικά μου τα μάτια) κ την επίθεση τους δέν την λές κ άσχημη....Ξέχασα να αναφερθώ για την Βοσνία ...αλλά τι να πω για την καψερή κ αυτή ....μαύρα χάλια ....δεν σχολιάζω κάτι άλλο ...εγώ θα πάω με το διπλό (1η βασική επιλογή) που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσφέρεται κ ως φαβορί...Δεν μας πειράζει βέβαια αυτό..ΔΙΠΛΟ σε πολύ καλή απόδοση κ Νο goal (2η βασική επιλογή).

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ   -   ΓΑΛΛΙΑ 

Δεν θα πώ πολλά γ αυτή την αναμέτρηση...Πάω στο Διπλό σε καλή απόδοση.....Θα ρίξει κ σε αυτούς τους δύσμοιρους άλλα 5 τερματίζοντας πανηγυρικά στήν 1η θέση του ομίλου.

ΟΝΔΟΥΡΑ   -   ΕΛΒΕΤΙΑ 

Το έφαγαν το κασέρι οι Ελβετοί που τούς το πρόσφερε ο Μπενζεμά ....Σήμερα θα φάνε κ λίγο ξύλο απο την Ονδούρα αλλά τελικά πιστεύω πως θα περάσουν λόγο ποιότητας παιχτών ....Βέβαια θα μ πείς αυτό το διπλό δεν παίζεται ούτε απο 2 χρονο...Το Νο goal όμως παίζεται ευχάριστα.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
340--->>> 2 (3.75) (1η βασική) Νο goal (1.83) (2η βασική)goalbet
342--->>>2 (1.71)goalbet
343--->>>Νο goal (1.83)goalbet

ΣΥΝΟΛΟ: 
1η βασική --->>> 11.73goalbet
2η βασική--->>> 5.72goalbet

Οι προτάσεις ανεβαίνουν καθημερινά κ στο προφίλ μου στήν σελίδα του FB... https://www.facebook.com/profile.php?id=100008324866735 (Loco-Bet Profitesbet)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Υ.Γ. Ποντάρετε τώρα στην goalbet την εταιρεία με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις της αγοράς παίρνοντας και 100% bonus πρώτης κατάθεσης!!!