menu

slider

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά,,,,,,

Τρέλα παράνοια αρρώστια και ότι άλλο θέλετε είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μας ανατρίχιασαν χθες το βράδυ. Σαμαράς και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Απίστευτο και όμως ελληνικό. Η Ελλάδα μας στους 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου με τρόπο απόλυτα πειστικό καθαρό και αντρίκιο. Τι να πεις για στοίχημα όταν η ΟΜΑΔΑΡΑ μας μας έστειλε στον 7ο ουρανό με την πρόκριση?? Μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που κάνανε άλλη μια φορά υπερήφανους. Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Μανιάτης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και όλοι οι άλλοι μας τρέλαναν όλους. Μετά το μεθύσι αυτό λοιπόν ώρα να πάμε και στα σημερινά.
                                                 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η Νιγηρία για να μείνει έξω πρέπει να χάσει και να κερδίσει το Ιράν καλύπτοντας και το χάντικαπ. Όχι και τόσο δύσκολο, όμως πόσο εύκολα μπορεί το Ιραν να κερδίσει την Βοσνία?? Με άλλα λόγια θα έχουμε το γνωστό ραδιοφωνάκι. Λόγω της δυστοκίας των Αφρικανών στο γκολ αλλά και της Αργεντινής γέρνω προς το Νο goal ενώ πολύ καλό είναι και το Χ ημίχρονο.

                                                  ΟΝΔΟΥΡΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Εδώ έχω να τονίσω πως η Ονδούρα που είναι και η χειρότερη ομάδα του Μουντιάλ θεωρώ απίθανο να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δεν είναι ποιοτικό σύνολο και παίξουν πιο πολύ ξύλο παρά μπάλα. Με αυτό σαν βάση θα πάω και εδώ στο Νο goal αλλά και στο 2-3 τέρματα διότι και να κερδίσουν οι Ελβετοί δύσκολα θα το κάνουν τόσο εμφατικά, ούτως ώστε να πάμε στο 4-6.

Αυτά για σήμερα σε μια μέρα που δεν ψήνομαι να πολυποντάρω. Πιστέψτε α βρούμε πολύ καλύτερες ευκαιρίες σε αυτό το Μουντιάλ.

Συνοπτικά

341. ΝΙΓΗΡΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ        ΝG    (1,80)
343. ONΔΟΥΡΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ           NG   (1,83)

ΑΠΟΔΟΣΗ  3,29!!

341. ΝΙΓΗΡΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ         Χ ΗΜΙ/ΝΟ    (2,38)
343. ΟΝΔΟΥΡΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ              2-3 ΓΚΟΛ    (2,05)

ΑΠΟΔΟΣΗ  4,87!!

Καλή τύχη σε όλους!!!

Υ.Γ. Ο τίτλος του άρθρου είναι αφιερωμένος στην ΕΛΛΑΔΑ μας.