menu

slider

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Προβάδισμα στις έδρες

          
       Καλησπέρα εγγόνια μου!! Είπαμε ότι θα ρισκάρουμε χτες στο σύστημα και αυτό κάναμε! Η ουσία είναι ότι δεν μας βγήκε όσο κοντά και να φτάσαμε σε μερικά (μόνο το όβερ της Βαλενσιέν πέρασε).. Απόψε πάμε δυνατά με τις έδρες αφού και στα τρία ματς οι γηπεδούχες καίγονται για νίκη και έχουν και την προϊστορία υπέρ τους! Το ένα από αυτά θα το καλύψω στο Χ, άρα πάμε για μέγιστη απόδοση 14.34.. Πάμε να τα δούμε:





               Πρώτη έδρα που θα στηρίξω θα είναι αυτή της Τενερίφης! Με νίκη μπαίνει σφήνα στην 6άδα για τα πλέι οφ και μπορεί να βυθίσει κι'άλλο την Πονφεραντίνα! Η Μούρθια ηττήθηκε χτες στην έδρα της από τη Λας Πάλμας, η Μπαρτσελόνα Β' δεν έχει δικαίωμα ανόδου, άρα με νίκη πάει στην έκτη θέση.. Μεγάλο προβάδισμα ο άσσος, με 2.11 θα τον ποντάρω!!

                Πάμε στο Βαλένθια-Βιγιαρεάλ.. Κακή χρονιά στα εγχώρια για τις ''νυχτερίδες'', τουλάχιστον ευρωπαϊκά θα είναι στους 8 του Europa.. Έχει μείνει πολύ πίσω από την 7άδα που βγάζει Ευρώπη, παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην 7η Βιγιαρεάλ (με νίκη μειώνει στους 6 βαθμούς).. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές και ήρθε η ώρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στο ''κίτρινο υποβρύχιο'' που δεν εντυπωσιάζει όπως πριν μερικές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.. Η προϊστορία είναι με το μέρος της και ο άσσος στο 2.11 αξίζει το ποντάρισμα..

                  Και τέλος πάμε στο Ολίμπικο και στο Λάτσιο-Μίλαν.. Να πλησιάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εξάδα θέλουν οι 'λατσιάλι'', που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από τη Μίλαν, η οποία δεν έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά.. Από τρεις συνεχόμενες ήττες οι ''ροσσονέρι'', ακόμα χειρότερη η εικόνα τους μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον άπειρο Κλάρενς Σέεντορφ! Θα δώσω το προβάδισμα στον άσσο (2.39), αλλά θα βάλω και το 'Χ' παιχνίδι αφού δεν παύει να είναι ντέρμπι (3.22)..


        Τριάδα λοιπόν με μέγιστη απόδοση 14.34:

    341. ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ             1             (2.11)
    348. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                      1             (2.11)
    356. ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ                                   1Χ         (2.39/3.22)

                              Καλή επιτυχία...!!!

Υ.Γ. 1  Για συζήτηση, πανηγυρισμούς, διαφωνίες και για ό,τι άλλο χρειαστείτε, θα με βρείτε στο facebook ως ''Pappous Profites-bet''...
Υ.Γ. 2  Οι αποδόσεις είναι της GOALBET...