menu

slider

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Hala Madrid....

Καλημέρα φίλοι μου. Ένα απογοητευτικό Σάββατο είχαμε χθες καθώς στις 8 επιλογές μας μόνο οι 2 περάσανε (Τσέλσι και ΠΑΟ στό Οβερ), ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η serie b μας πρόδωσε. Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές επιλογές ελπίζοντας αυτήν την φορά να σας στείλουμε Ταμείο.
                            ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Στο White Hart Lane θα κάνουμε το ξεκίνημα μας μιας και η απόδοση της Τότεναμ μου κάνει εντύπωση. Δέχομαι πως δεν είναι σε καλό φεγγάρι, όμως απέναντι της θα βρει μια ομάδα χωρίς στόχους όπως η Σαουθάμπτον, ενώ εκείνη καίγεται για τους 3 πόντους ιδιαίτερα όταν χθες η Έβερτον κέρδισε και την ξεπέρασε στην βαθμολογία. Έχει καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της και εφόσον την συναντώ  σε απόδοση άνω του 2 θα την ποντάρω.
                                                         
                       ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Μεταφερόμαστε στο Φρίουλι όπου το αναγεννημένο Σασσουόλο θα φιλοξενηθεί από την Ουντινέζε με σκοπό να κλέψει ότι μπορέσει μήπως μπορέσει και σωθεί. Η κόντρα αξίζει το ρίσκο αλλά οι πολλές απουσίες του Σασσουόλο δεν με αφήνουν κοντράρω τους γηπεδούχους. Αξία όμως έχει το πιθανό ΟΒΕΡ αφού και οι δυο ομάδες είναι επιθετικές και συνήθως δεν παίζουν παιχνίδι σκοπιμότητας. Τα πολλά γκο ελπίζω να με δικαιώσουν.

                          ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ

Τα πολλά γκολ θα τιμήσω και σε αυτήν την αναμέτρηση. Κατ' αρχάς τόσο η Βερόνα όσο και η Σαμπντόρια είναι αδιάφορες διότι και έχουν σωθεί αλλά και δεν μπορούν να κυνηγήσουν την ευρωπαική έξοδο. Εκτός αυτού τώρα τελευταία οι γηπεδούχοι δίνουν άναρχο ρυθμό στα παιχνίδια τους ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν δεδομένα μια από της καλύτερες επιθέσεις. Τέταρτο σερί UNDER για την Βερόνα θα μου κάνει τεράστια εντύπωση....

                            ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Λίγα λόγια και πολύ περιεκτικά για αυτό το παιχνίδι. Οι δυο ομάδες θα έχουν σοβαρές απουσίες επιθετικά ενώ γενικότερα δυσκολεύονται στο γκολ. Η Νουμάνθια να τονίσουμε πως σε 15 εκτός έδρας ματς έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ των 10 ισοπαλιών. Το Χ βολεύει και τις δυο οπότε δικαίως μπαίνει στις επιλογές μου.

                              ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

Επόμενο ματς από το υπέροχο πρωτάθλημα της Χιλής. Η Κομπρεσάλ παρουσιάζει εντελώς άλλο πρόσωπο στο γήπεδο της και αυτό εν πολλοίς οφείλεται στο τεράστιο υψόμετρο. Οι αντίπαλοι δεν αντέχουνε και σκάνε με αποτέλεσμα να χάνουν. Το ίδιο θεωρώ πως θα συμβεί και με την Νιουμπλένσε που ναι μεν είναι αήττητη για 3 συναπτά ματς, αλλά αυτό δεν μου λέει αφού αντιμετώπισε τους 3 τελευταίους της κατάταξης. Άσσος λοιπόν σε πολύ καλή απόδοση

                                  ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Για το τέλος άφησα το el classiko το οποίο θα μονοπωλήσει αύριο το ενδιαφέρον. Η βασίλισσα είναι ένα κλικ παραπάνω φέτος και αυτό αντικατοπτρίζετε στην βαθμολογία. Με νίκη σήμερα καθαρίζει το πρωτάθλημα καώς θα ξεφύγει με 7 πόντους. Στο Μπερναμπεόυ δεν αστειεύται με 12 νίες σε 13 παιχνίδια. Απεναντίας η Μπαρτσα έχει μείνει πίσω και δεν θυμίζει την ομαδάρα άλλων εποχών. Ο άσσος θα είναι στήριγμα στο δελτίο μου.
                                                   
Συνοπτικά

Πρώτη τριάδα

314. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ     1          (2,21)    GOALBET
318. OYNTINEZE - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ      ΟΒΕΡ      (2,05)    GOALBET
359. ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ                1          (2,21)     GOALBET     

  ΑΠΟΔΟΣΗ   10,01!!

Δεύτερη δυάδα

319. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ         ΟΒΕΡ    (2,05)     GOALBET
338. XΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ         Χ        (3,22)     GOALBET
352. KΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ   1        (1,92)     GOALBET       

 ΑΠΟΔΟΣΗ   12,67!!

Όλα μαζι σε σύστηα 5-6 με απόδοση 127!!