menu

slider

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Στιβ Μπους: ο κολλητός του.....Φέργκιουσον


Καλημέρα στην παρέα μας. Με 2/5 επιλογές πήγαμε χθες και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι πίσω. Στεναχωρέθηκα γιατί στην αρχική μου σκέψη είχα να ποντάρω δυνατά την δυάδα Αμβούργο και Χ Γρανάδα - Ατλέτικο Μ., αλλά έκανα πίσω. 

Πάμε όμως παρακάτω. Εξάλλου ακόμα με τα κερδισμένα παίζουμε. Εννοείται πως το κύριο βάρος μας πέφτει σε Zweiteliga, Serie A και Premier, αν και σας έχω και ένα πονηρό από....Αυστρία.


Λοιπόν για να μην πολυλογώ με τα σενάρια στην Β΄Γερμανίας θα σας πω το εξής. Καταρχήν στο Μπόχουμ - Σαντχάουζεν με βαθμό οι φιλοξενούμενοι σώθηκαν και δεν μπλέκουν. Αδιάφορη η Μπόχουμ οπότε Χ. Ακόμα ένα καλό Χ είναι αυτό ανάμεσα σε Λειψία και Γκρόιτερ. Η Γκρόιτερ λόγω της πολύ καλής διαφοράς τερμάτων υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες οπότε ουσιαστικά το Χ την βολεύει, εκτός και αν Μόναχο 1860, Σαν ΠΆουλι, Άουε και ΦΣΒ κερδίσουν ΌΛΕΣ εκτός έδρας.


 Και μια και είπα Σαν Πάουλι αλλά και ΦΣΒ, έχω να τονίσω ότι την πρώτη την θεωρώ το μεγάλο φαβορί για να πέσει, αντιθέτως με την ΦΣΒ που με νίκη στην ουσία σώζεται. Η Σαν Πάουλι πάει στην Ντάρμσταντ, η οποία με ίκηειδώνει την άνοδο στην Bundesliga οπότε μεγάλα ζόρια. Ο άσσος στο 1,90 είναι ευκαιρία. Όσο για την ΦΣΒ τα ψέματα τελείωσαν. Παίζει εκτός με την αδιάφορη Φορτούνα, θα έχει νέο κόουτς, άρα ήρθε η στιγμή μετά από 11 αγώνες να νικήσει.


Από Ιταλία τώρα θα ρισκάρω με τον άσσο της Κιέβο η οποία ελπίζω να θέλει να δώσει μια καλή τελευταία παράσταση στην έδρα της για το κοινό της, απέναντι σε μια αδιάφορη και με πολλές ελλείψεις Αταλάντα. Ρίσκο όμως θα πάρω και με το Χ στο Έμπολι - Σαμπντόρια. Η '' γκρανάτα '' με ισοπαλία ουσιαστικά κλειδώνει το Europa ειδικά μετά την ήττα της Ίντερ. Η Έμπολι αν φερθεί έξυπνα και σκεφτεί και λίγο την....επόμενη χρονιά, θα το δώσει το Χ....

Πάμε και στο πιο καυτό ματς για σήμερα. Χαλ - Μάντσεστερ Γ. Μόνο νίκη θέλει η Χαλ και ισοπαλία ή ήττα της Νιούκαστλ προκειμένου να σωθεί. Το παρασκήνιο εδώ είναι πολύ μεγάλο. Ο Μπρους ξέρετε ποιανού κολλητός είναι?? Του Αλεξάκη του Φέργκιουσον, αλλά και πρώην παίχτης των μπέμπηδων και μάλιστα φορώντας το περιβραχιόνιο για κάμποσο καιρό. Πολύ αγαπητός στην εξέδρα της Γιουνάιτεντ λοιπόν ο νυν προπονητής της Χαλ, άρα ένα δωράκι μπορεί  να το κάνει. Θα μου πείτε κι αν η Νιούκαστλ κερδίζει 3-0 στο 20, δεν γίνεται αδιάφορο?? Απαντώ: Ποια Νιούκαστλ ρε μάγκες.....??? Α και για να μην το ξεχάσω, στο πάγκο της αντιπάλου της Νιούκαστλ ξέρετε ποιος κάθετε??? Ναι ναι σωστά, ο Πάρντιου που έφυγε κακήν κακώς από τους '' ανθρακωρύχους '' και όσο να ναι μια εκδίκηση την θέλει....

Τέλος πάρτε και μια Στουρμ Γκρατς που θέλει το ματς για να βγει Europa αλλά με διπλό κιόλας σήμερα βοηθάει αρκετά και την φίλη της την Νόισταντ που καίγεται... Πιθανό αρκετά και σε καλή απόδοση.

Έχουμε και λέμε:

Σε σύστημα 2-3-4 με 50 μονάδες την κάθε 2άδα 30 μονάδες την κάθε 3άδα και 20 μονάδες την 4άδα

Έμπολι - Σαμπντόρα            Χ      (3,30)      MAGICBET
Κιέβο - Αταλάντα                 1      (2,15)      MAGICBET
Nτάρμσταντ - Σαν Πάουλι     1      (1,90)      MAGICBET
Φορτούνα - ΦΣΒ                  2      (2,60)      MAGICBET

Σε σύστημα 2-3-4 με 50 μονάδες την κάθε 2άδα 30 μονάδες την κάθε 3άδα και 20 μονάδες την 4άδα

Λειψία - Γκρόιτερ Φίρτ         Χ      (3,30)     MAGICBET
Μπόχουμ - Σαντχάουζεν        Χ     (3,35)     MAGICBET                                   
Χαλ - Μάντσεστερ Γ.             1     (3,15)     MAGICBET
Aντμίρα - Στουρμ Γκρατς       2     (2,40)    MAGICBET

Όλα μαζί σε σύστημα 7-8 με 14 μονάδες την κάθε 7άδα και 8 μονάδες την 8άδα


Aρχικό Ταμείο         5.000
Ταμείο έως 23/05  12.000
Νέο Υπόλοιπο        11.000


Υ.Γ.1 ΕΔΩ μπορείτε να με βρείτε στο Facebook!!!

Y.Γ.2 ΕΔΩ μπορείτε να γραφτείτε και να ποντάρετε στην MAGICBET!!!