menu

slider

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Κάψε το σενάριο.....

Καλημέρα σε όλους. Thats it. Μια μακρά περίοδος στοιχηματισμού λαμβάνει τέλος. Αύγουστο θυμάμαι ξεκινήσαμε γύρω στις 20 περίπου, με στόχο τότε το 20% κέρδος σε σχέση με την κάβας. Να φτάναμε δηλαδή τις 6.000 μονάδες. Τελικά είμαστε στις 13.000 και έχουμε και 2-3 καλά πονταρίσματα ακόμα. Επαναλαμβάνω πάντως ότι η κάβα στις 6 Ιουνίου λήγει. 


Του χρόνου πάντως, πάλι το ίδιο θα κάνουμε. Πάλι για το 20% κέρδος θα πάμε. Προσέχτε!! ΔΕΝ θα είναι όλες οι χρονιές τόσο κερδοφόρες σας το λέω. Πάντως οι αρχές μας είναι σταθερές. 20% κέρδος θέλω κάθε χρόνο. Αν το κάνω θα μπορώ περήφανα να πω ότι νίκησα τον μπουκ όπως φέτος.

Τα χθεσινά τα προσπερνώ. ΟΚ 0/3 συμβαίνουν και αυτά. Στα σημερινά τώρα ότο και να μου πει ότι θα παίξει εγώ θα συμφωνήσω. Πολλά σενάρια, πολλοί υπολογισμοί, οπότε ο καθένας διαλέγει ένα και το ποντάρει. Προσωπικά θα επικεντρωθώ σε Γερμανία και θα πάρω και ένα ματς από Ισπανία και Τσεχία.

Στην Bundesliga φτάσαμε τελευταία αγωνιστική και 6 ομάδες κινδυνεύουν να πέσουν. Θα ξεκινήσω από το βασικό μου σενάριο που λέει ότι καταρχήν με Χ η Χέρτα σώζεται και πάπαλα. Ένα το κρατούμενο λοιπόν. Δύο: Με ισοπαλία στο Αννόβερο - Φράιμπουργκ η Φράιμπουργκ σώζεται σίγουρα και το Αννόβερο στην χειρότερη πάει μπαράζ. Άρα βολεύει....Τρίτον και πιο δυνατό. Το Αμβούργο αν δεν κερδίσει την αδιάφορη και κακή Σάλκε έπεσε. Άρα άσσος. 

Στη Ισπανία τώρα υπάρχουν 11 σενάρια ισοβαθμιών στο τέλος για δυο θέσεις υποβιβασμού ενώ κρίνονται και όλα τα ευρωπαικά εισιτήρια. Με άλλα λόγια πάρτον Λίζα και κάντον κορνίζα. Προσωπικά θα πάρω το Χ στο Γρανάδα - Ατλέτικο που κατά 90% σώζει την Γρανάδα και 100% δίνει στην Ατλέτικο την 3η θέση και ΤΕΛΟΣ. Εποχιακή απόδοση, αλλά τι να κάνουμε. Επίσης θα ποντάρω και στο διπλό της Μπόλεσλαβ που καίγεται για την Ευρώπη, ενώ η Σλοβάτσκο παντελώς αδιάφορη. 

Έχουμε και λέμε:

Σε σύστημα 3-4-5 με 55 μονάδες την κάθε 3άδα 27 μονάδες την κάθε 4άδα και 15 μονάδες την 5άδα

Αμβούργο - Σάλκε              1      (2,20)    MAGICBET
Αννόβερο - Φραίμποργκ     Χ      (3,45)    MAGICBET
Xόφενχάιμ - Χέρτα              Χ      (3,70)   MAGICBET
Γρανάδα - Ατλέτικο Μ.        Χ      (2,10)   MAGICBET
Σλοβάτσκο - Μπόλεσλαβ     2      (2,30)   MAGICBET


Aρχικό Ταμείο         5.000
Ταμείο έως 22/05  12.700
Νέο Υπόλοιπο        12.000


Υ.Γ.1 ΕΔΩ μπορείτε να με βρείτε στο Facebook!!!

Y.Γ.2 ΕΔΩ μπορείτε να γραφτείτε και να ποντάρετε στην MAGICBET!!!