menu

slider

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πληρώνει καλά η Serie B

Καλησπέρα στην παρέα των ΠΡΟΦΗΤΩΝ.  Με 1/3 δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ευχαριστημένοι. Η Μόρτον πέρασε εύκολα, η Γιορκ χάθηκε εύκολα και η Φόρφαρ ισοφαρίστηκε στο 83 στερώντας έτσι τον διπλασιασμό των χρημάτων μας. Για σήμερα ο Δάσκαλος φοράει το ιταλικό του κουστούμι ( armani κατά προτίμηση ) ευελπιστώντας να σας στείλει στο Ταμείο με την αγαπημένη του Serie B. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας λοιπόν.


Πρώτη στάση το Φράνκο Όσολα εκεί όπου η Βαρέζε θεωρώ ότι μπορεί την νίκη απέναντι στην Περούτζια. Καταρχήν επιστρέφει ο βασικός της φορ Λούπολι ( 8/5 ), ενώ αντιθέτως για την Περούτζια θα απουσιάζει ο καλύτερος της παίχτης με μακρά θητεία στην Ρόμα, Ταντέι. Η Βαρέζε είναι σε ανοδική πορεία με μόνες ήττες τον τελευταίο μήνα αυτές από την πανίσχυρη Μπολόνια και την δυνατή Κατάνια. Απουσίες και φόρμα λοιπόν με οδηγούν στον άσσο του 2,51. 


                                                           
Συνεχίζω με έναν ακόμη άσσο αυτή την φορά όμως από την Λατίνα, την οποία πιστεύω πολύ. Η φόρμα δεν είναι σίγουρα με το μέρος της καθώς δεν έχει νίκη εδώ και 12 αγώνες, ενώ η Βίρtους φιγουράρει στην κορυφή της κατηγορίας. Παρόλα αυτά θα στηρίξω τους γηπεδούχους που πιστεύω πως ήρθε η ώρα να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η Λαντσιάνο είναι καλή ομάδα μεν, αλλά ως εδώ έχει φτάσει με πολύ τύχη και....σπρώξιμο. Ώρα να χάσει και να πληρωθούμε τον άσσο στο 2,39.


Τέλος στο Λίμπερο Λιμπεράτι η δαιμονισμένη Σπέτσια φιλοδοξεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί που την έχει φέρει στην 3η θέση, περνώντας με νίκη από την έδρα της κάκιστης φέτος Τερνάνα. Να θυμίσω ότι στην πρόσφατη προϊστορία η έδρα αυτή είναι ιδιαιτέρως με 2 ισοπαλίες και 1 νίκη. Ο Εμπάγκουα και η παρέα του ελπίζω να σκοράρουν κόντρα στους φιλοξενούμενους των οποίων η άμυνα δύσκολα θα κρατήσει για 2 σερί ματς το μηδέν. Διπλό λοιπόν στο θελκτικότατο 2,91 από την GOALBET.

Συνοπτικά

Σε σύστημα 2-3 με 11 μονάδες την κάθε δυάδα και 7 την τριάδα

Βαρέζε       1     (2,51)
Λατίνα       1     (2,39)
Σπέτσια      2     (2,91)

Καλή τύχη σε όλους!!!!

Αρχικό Ταμείο             5.000
Ταμείο έως 16/11         4.560
Νέο Υπόλοιπο              4.520