menu

slider

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η Πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε....!!

Καλημέρα κύριοι. Έφτασε επιτέλους η μέρα που περιμέναμε ανυπόμονα όλο αυτόν τον ένα μήνα που τα πρωταθλήματα τελειώσανε και είχαμε ποδοσφαιρική απραγία. Το ποδόσφαιρο γιορτάζει καθώς το μεγαλύτερο γεγονός της τετραετίας, το Μουντιάλ, αρχίζει και η παρέα των Προφητών είναι εδώ για να σας ενημερώνει στοχηματικά και όχι μόνο.

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση έχω να πως, ότι επί ένα μήνα θα έχουμε συνεχώς δυο και τρία μονά παιχνίδια στο κουπόνι μας. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να ξανοιχτούμε από πολύ νωρίς. Βάλτε κάβα στο παιχνίδι σας και χτυπήστε μόνο όταν βλέπετε μια επιλογή σας πολύ δυνατά. Όπως καταλαβαίνετε μονές αλλά και δυάδες θα είναι οι προτάσεις ως επί το πλείστον. Ξεκινάμε λοιπόν ευχόμενοι καλά κέρδη αλλά και μια καλή πορεία της Εθνικής μας..

                                                      ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Λογικός ο φαβοριτισμός της Σελεσάο,κάτι που εξάλλου περιμέναμε, όμως να με συγχωρέσετε σε κάτι 1,25 και 1,35 που κυκλοφορεί ο άσσος και ειδικά σε πρεμιέρα Μουντιάλ, προσωπικά με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Ναι η Βραζιλία έχει παιχταράδες, ναι παίζει στην έδρα, ναι είναι καλύτερη ομάδα. Όμως για σταθείτε. Οι Κροάτες των Μαντζουκιτς και Μόντριτς είναι τόσο αμελητέα ποσότητα. Συν τις άλλοις θα παίξουν ελεύθερα χωρίς κανένα άγχος για το αποτέλεσμα. Εύκολα ή δύσκολα ο άσσος θα περάσει όμως κατά την γνώμη μου όχι από ημίχρονο. Το βλέπω ένα ξερό 0-0 στο πρώτο και μετά ο Χουλκ με την παρέα του ένα τουλάχιστον θα το πετύχουν. 
                                       
Εφόσον βλέπω 0-0 ημίχρονο καταλαβαίνετε πως το Under θα είναι άλλη μια λύση στο στοίχημα μου. Στην λογική αυτή ένα σκορ στο 1-0 με 2-0 μπορεί να παιχτεί. 

Σε fun bet που είθισται να παίζουμε στα μεγάλα παιχνίδια θα πάω με first  scorer τον Hulk και με λεπτό του πρώτο γκολ το διάστημα 51-60 και 61-70 που πληρώνουν κάτι ξεγυρισμένα 15άρια.

Συνοψίζοντας

300. BΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ           Χ/1      (3,37)

300. ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ      UNDER   (1,75)

FUN BET

Nα σκοράρει πρώτος στο ματς       HULK    (6.00)

Λεπτό πρώτου τέρματος     51-60 και 61-70  (15,00)  και (15,00)

Καλή τύχη σε όλους!!!