menu

slider

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μεταμεσονύχτιο ρεφάρισμα.....!!!

Καλησπέρα φίλοι μου και πάλι. Δυστυχώς η Σκανδιναβία δεν μας πάει έως τώρα και η φόρμα που είχα μέχρι και πριν μια βδομάδα έχει χαθεί. Έτσι είναι όμως το στοιχηματάκι. Μια πάνω μια κάτω. Άποψη μου είναι πως όταν δεν είμαστε σε στοιχηματική φόρμα, επιβάλλεται να χαμηλώσουμε το ποντάρισμά μας, αν και έχω τονίσει πως ούτως ή άλλος δεν πρέπει να τζογάρουμε δυνατά σε τέτοια πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε και την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας ελπίζοντας να μας δικαιώσει.


                                                        ΑΒΑΙ - ΠΑΡΑΝΑ

Ξεκίνημα από το Ρεσακάδα όπου η Αβάι έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Επιθετικά δεν είναι άσχημη όμως ανασταλτικά τα χαλάει αρκετά. Η Παρανά από την άλλη είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με εκείνη όμως το γεγονός πως αντιμετωπίζει και εσωτερικά προβλήματα με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή να είναι υπ' ατμόν, με οδηγούν στον άσσο. Να επισημάνω επίσης πως τα 10αρια των δυο ομάδων θα λείπουν, αν αυτό λέει κάτι για όσους ποντάρουν στα γκολ...

                                                    ΜΙΝΕΙΡΟ - ΤΖΟΙΝΒΙΛ

Συνέχεια με το ντέρμπι κορυφής. Αδιαμφισβήτητα οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα πάω με την δύναμη της έδρας σε αυτό το παιχνίδι φίλοι μου. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση κάτι απόλυτα λογικό μιας και η Μινέιρο έχει να φάει γκολ για 502 συνέχομενα λεπτά στο γήπεδό της και έχει 4 συνεχόμενες νίκες με καλές εμφανίσεις. Η Τζοινβιλ και εκείνη με την σειρά της αρκετά καλή, όμως την θεωρώ ένα κλικ κατώτερη από την αντίπαλό της.
                                                         
                                             ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Ντεμπούτο στον πάγκο της Ναούτικο θα κάνει σήμερα ο κόουτς Μοράες ο οποίος ευελπιστεί να βελτιώσει την εικόνα των γηπεδούχων. Καλύτερη ευκαιρία από το να πάρει την νίκη κόντρα στην Πορτουγκέσα δεν θα ξαναβρεί. Οι φιλοξενούμενοι καταρχήν έχουν κάκιστη παράδοση μέσα στο Περναμπούκο (3-4-0), έχουν επίσης κάκιστη ψυχολογία μετά την ήττα στο προηγούμενο ματς με 2 γκολ στις καθυστερήσεις και θα έχει και υπηρεσιακό προπονητή. Ο άσσος θα είναι λοιπόν η επιλογή μου.

Συνοπτικά

116. ΑΒΑΙ - ΠΑΡΑΝΑ                            1        (2,26)        goalbet
117. ΜΙΝΕΙΡΟ - ΤΖΟΙΝΒΙΛ                 1        (2,11)        goalbet
125. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ   1        (2,16)         goalbet

ΑΠΟΔΟΣΗ    10,30!!!

Υ.Γ. Ποντάρετε τώρα στις μεγαλύτερες αποδόσεις της αγοράς παίρνοντας 100 % bonus στην πρώτη σας κατάθεση!!!