menu

slider

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μικρό ποντάρισμα σε μεγάλες αποδόσεις.....!!!

Καλησπέρα φίλοι μου. Να ζητήσω καταρχήν συγνώμη για την απουσία μου την Κυριακή από την παρέα μας αλλά λόγω εκλογών έλειπα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, εκεί όπου είναι σαν την διαφήμιση της Amstel. Tους ρωτάς δηλαδή αν έχει Wi-Fi και σου απαντάνε....ότι έχει το ψυγείο....!!! Όπως και να χει πάντως η αποχή καλό μας έκανε μετά τις σφαλιάρες που φάγαμε στοιχηματικά το Σουκού. Για σήμερα πολύ λίγα πράγματα όπως κάθε Δευτέρα.


Ριχνόντας μια ματιά στο πρόγραμμα ανακάλυψα αρχικά ότι η Λιουνγκσκίλε έχει ένα προβάδισμα απέναντι στην Άνγκελχόλμς κυρίως λόγω των απουσιών της δεύτερης. Πάντως και σαν ομάδες διαφέρουν αρκετά. Το 1.71 λίγο, όμως οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
                                                           
Συνέχεια με το Λατίνα - Σιένα από το αγαπημένο μου πρωτάθλημα. Ντέρμπι και μάλιστα μεγάλο. Σε σημείο δύσκολα να καταλήξεις διότι μιλάμε για μια πραγματική τριπλή. Το γεγονός όμως πως αμφότερες σε 19 εντός (Λατίνα) και 19 εκτός (Σιένα) έχουν 26 συνολικά under με κάνει να καλοβλέπω το 0-1 γκολ που παίρνει ιδιαίτερη αξία μιας και ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

Καθαρά διαισθητικά καλοβλέπω και τον άσσο της Σαν Λορέντζο. Ποιοτικότερη από την αντίπαλο της και σε ένα ντέρμπι ντέρμπι μίσους η έδρα προηγείται. Η Βελέζ δεν είναι κακή ομάδα αλλά μέσα στο Νουέβο Γκασομέτρο δεν νομίζω να αντέξει....

Συνοπτικά

286. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΒΕΛΕΖ                    1        (2,26)         GOALBET
281. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΑΝΓΚΕΧΟΛΜΣ    1        (1,68)         GOALBET
285. ΛΑΤΙΝΑ - ΣΙΕΝΑ                           0-1 ΓΚΟΛ (2,63)         GOALBET

AΠΟΔΟΣΗ    9.98!!