menu

slider

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πρώτη νίκη με Μαντσίνι οι νερατζούρι

Kαλησπέρα φίλοι μου. Από Ταμείο προερχόμαστε εχθές με την δυάδα Πανιώνιος και Μάντσεστερ να μας δικαιώνουν απόλυτα, κάτι που με ευχαρίστησε δεόντως, αφού την πόνταρα πολύ δυνατά και δικαιώθηκα. Πολύ καλά πήγε και το σύστημα 2/3 οι οποίες διπλασίασαν τα λεφτά που επενδύσαμε. Έτσι λοιπόν είμαστε ξανά πάνω από την αρχική κάβα μας παίζοντας ουσιαστικά τσάμπα εδώ και 4 μήνες. Σήμερα θα ποντάρω σε μια δυάδα ιταλική λίγα χρήματα έτσι για να περάσει ευχάριστα το βράδυ. Αν μας κάτσει παίρνουμε λίγο πιο πάνω από 4 φορές τα λεφτά μας, αν όχι θα έχουμε χάσει πολύ λίγα.


Πρώτο παιχνίδι στο Ντομένικο Φραντσιόνι εκεί όπου η Λατίνα φιλοδοξεί να νικήσει και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σας έχω ξαναπεί άλλωστε ότι το ρόστερ της είναι για πολύ πιο πάνω από την σημερινή της θέση και περιμένω κάποια στιγμή να κάνει ένα ξέσπασμα αγωνιστικό με σερί νικών. Αντίπαλος της η τραγική εκτός Βαρέζε, που σε 8 ματς έχει 0 νίκες 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η άμυνά της την προδίδει συνέχεια και θεωρώ ότι με την Λατίνα υποστεί ακόμη μια ήττα. Άσσος λοιπόν στο ικανοποιητικό 2,06 από την GOALBET.





H δυάδα μας θα κλείσει με Serie A. Στο Μπεντεγκόντι η Κιέβο φιλοξενεί την Ίντερ θέλοντας να συνεχίσει το μίνι σερί των 5 αήττητων αγώνων της. Οι νερατζούρι βέβαια ψάχνουν εναγωνίως μια νίκη που θα τους ξεκολλήσει βαθμολογικά και η οποία θα είναι η πρώτη του Μαντσίνι. Η Ίντερ γενικά δεν με πείθει, όμως το πληγωμένο θηρίο κάποια στιγμή θα ξυπνήσει. Θα ποντάρω λοιπόν στο διπλό του 2,06 με σύμμαχο συν τις άλλοις και την παράδοση που δείχνει 5 νίκες στα 8 τελευταία ματς μεταξύ τους.

Συνοπτικά

Με 37,5 μονάδες

Λατίνα     1      (2,06)
Ίντερ        2      (2,06)

Καλή τύχη σε όλους!!!!

Αρχικό Ταμείο            5.000
Ταμείο έως 15/12        5.037,5
Νέο Υπόλοιπο             5.000