menu

slider

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δυάδα... νηστίσιμη και ένα μονό ημ/τελ.

  
    Καλησπέρα εγγόνια μου!! Την τριάδα μας χάλασε προχτές η Ντιναμό Δρέσδης που... θυμήθηκε να παίξει μπάλα (την είχαμε 2-3 γκολ).. Περάσαμε όμως δυο μεγάλες αποδόσεις, τον άσσο της Ελαζίγκσπορ (2.21) και το 'Χ' στο Ντιζόν-Μετς (3.01).. Νηστεία κάνει ο Παππούς στο φαγητό αλλά και στο στοίχημα! Χαλαρό ποντάρισμα για απόψε αφού η δυάδα του δίνει απόδοση 3.90!! Σας έχω και μονό ημιχρ/τελ. για τον τελικό του Copa del Rey.. Πάμε να τα δούμε:

      Ξεκινάμε με Σουηδία και το ματς Νόρκεπινγκ-Μιάλμπι.. Και τα τρία αποτελέσματα έχει φέρει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ιστορική Νόρκεπινγκ, με το αριστερό έχει ξεκινήσει η Μιάλμπι (0-1-2).. Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά σε πολύ χαμηλή τιμή ο άσσος.. Θα πάω στο 2-3 γκολ με απόδοση 1.95, αφού δεν αναμένεται να μπουν πολλά γκολ ενώ θα είμαστε καλυμμένοι και σε περίπτωση έκπληξης των φιλοξενουμένων (για σκανδιναβικό πρωτάθλημα μιλάμε)!

       Το άλλο ματς θα είναι της Πρέμιερ μεταξύ Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας.. Τη νίκη για να προσπεράσουν την Άρσεναλ στο κυνήγι της 4ης θέσης θέλουν τα ''ζαχαρωτά''.. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων όμως (Κονέ, Τραορέ, Πιενάρ, Γιαγκέλκα).. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, σφράγισαν σχεδόν την παραμονή τους με ένα απρόσμενο τρία στα τρία!! Φαβορί σίγουρα οι γηπεδούχοι για τη νίκη, χαμηλή όμως και εδώ η απόδοση του άσσου.. Θα πάμε πάλι στα 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 αφού η Πάλας παίζει πάντα κλειστά..


      Βασική δυάδα με απόδοση 3.90:

       118. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΜΙΑΛΜΠΙ           2-3 ΓΚΟΛ        (1.95)
       129. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ     2-3 ΓΚΟΛ        (2.00)


       Μονό αποδεκτό Ημιχρ/Τελ:

   132. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.     2/Χ  (ΗΜ/ΤΕΛ)      (12.89)


                                    Καλή επιτυχία...!!!

Υ.Γ. 1  Για συζήτηση, πανηγυρισμούς, διαφωνίες και για ό,τι άλλο χρειαστείτε, θα με βρείτε στο facebook ως ''Pappous Profites-bet''...
Y.Γ. 2  Οι αποδόσεις είναι της GOALBET..