menu

slider

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δαγκώνει ξανά η Αβελίνο...!!!

Καλησπέρα φίλοι μου. Άτυχοι σταθήκαμε εχθές καθώς στην τριάδα μας πέραε εύκολα το Under του Παοκ και ο άσσος της Μπενφίκα όμως χάσαμε το Under της Εβέρτον. Με 2/3 επιλογές λοιπόν τουλάχιστον πήραμε το 67 τις 100 του πονταρίσματος μας πίσω. Για σήμερα Serie b με πολύ μεγάλα ματς όσο αναφορά την άνοδο αλλά και το υποβιβασμό και φυσικά ο Δάσκαλος έχει πάρει φωτιά. Πάμε να δούμε τι σας έχουμε ετοιμάσει.


                                         ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Ευκαιρία για την Αβελίνο το συγκεκριμένο ματς να πάρει ένα διπλό που θα την βάλει ακόμα πιο βαθιά στην 8άδα και θα την κάνει να ξεκολλήσει από τις κακές εμφανίσεις. Η Στάμπια είναι ο κατάλληλος αντίπαλος, διότι θα είναι αδιάφορη αλλά και γενικότερα είναι μια κακή ομάδα και γι αυτό έχει ήδη πέσει. Ψηφίζω διπλό λοιπόν.

                                                 ΚΑΡΠΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Ματς με μεγάλο παρασκήνιο έχουμε εδώ λόγω των γεγονότων (στοιχηματικών και μη) που είχαν λάβει χώρα στον πρώτο γύρο. Δεν θα μπλέξω σε σημείο αλλά προτιμήσω το ΟΒΕΡ που στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της η Μόντενα το φέρνει ανελλιπώς αλλά κυρίως επειδή επιστρέφει ο παιχταράς επιθετικός Αρμεντάνι στην επίθεση της Κάρπι κάνοντας την πολύ πιο αξιόπιστη.

                                               ΤΕΡΝΑΝΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Τρίτο και τελευταίο ματς όπου και πάλι δεν μπλέξω με σημείο. Αψυχολόγητες ομάδες και οι δυο. Την μια παίζουν μπαλάρα την άλλη εξαφανίζονται. Δύσκολο λοιπόν να μαντέψεις σε τι φεγγάρι θα είναι κάθε φορά. Από κει και πέρα όμως το γεγονός ότι σκοράρουν αρκετά συχνά και οι δυο αλλά και το γεγονός πως έχουν τρύπιες άμυνες με οδηγεί και εδώ στο ΟΒΕΡ.

Συνοπτικά

160. ΣΤΑΜΠΙΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ      2       2,11   GOALBET
161. KARPI - MONTENA      OBER  2,25   GOALBET
167. TERNANA - ΠΕΣΚΑΡΑ  ΟΒΕΡ  2,15   GOALBET

AΠΟΔΟΣΗ    10.20!!