menu

slider

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Σε τεντωένο σχοινί ο 3ος όμιλος

Καλησπέρα σε όλη την παρέα φίλοι μου. Εχθές το σκεπτικό μας και στα δυο ματς ήταν σωστό. Στο Ουρουγουάη - Παραγουάη είδαμε κλειστό ματς με λίγες φάσεις, όμως το 1-1 μας πέταξε έξω από το 0-1 γκολ. Στο Αργεντινή - Τζαμάικα σε αντίθεση με τον σωρό βλέπαμε μικρό σκορ και για αυτό ποντάραμε στο Χ/1, όμως ένα γκολ στο 11΄ μας χάλασε τα σχέδια. 

Σήμερα μπροστά μας έχουμε τον πιο δύσκολο και πολύπλοκο όμιλο του Copa America. Όλες οι ομάδες είναι στους 3 βαθμούς και όλες διεκδικούν εισιτήριο για τους 8 του θεσμού. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας.
Κολομβία - Περού
Θα ξεκινήσω με δεδομένο ότι η ισοπαλία με λίγα γκολ δεν συμφέρει με τίποτα την Κολομβία. Αυτό που θέλει είναι ή νίκη ή ισοπαλία με πολλά γκολ (2-2,3-3) για να μπορεί να αισθάνεται άνετα. Θα βγει μπροστά να κάνει το παιχνίδι της λοιπόν και επειδή το Περού είναι καλό στην κόντρα θεωρώ ότι θα μπουν πολλά γκολ. Όβερ λοιπόν σε απόδοση 2,30
Βραζιλία - Βενεζουέλα
Στο έτερο ματς της διοργάνωσης νομίζω ότι η Βραζιλία μετά την απουσία και του Νέυμαρ έμεινε εντελώς γυμνή. Δεν μπορούν τα παλικάρια. Ο άσσος της Μπαρτσελόνα ήταν η μοναδική πηγή κινδύνου, αλλά και αυτός απουσιάζει. Η Βενεζουέλα από την άλλη είναι σκληρή και καλή ομάδα. Το Χ λογικά θα βολέψει και τις δυο, ειδικά εάν υπάρχει νικητής στο Κολομβία - Περού. Η ισοπαλία πληρώνει 3,70 και μου αρέσει αρκετά.
Έχουμε και λέμε:
Με 150 μονάδες
Κολομβία - Περού              Όβερ          2,30
Με 75 μονάδες 
Βραζιλία - Βενεζουέλα         Χ              3,70
Με 50 μονάδες
Κολομβία - Περού              Όβερ         2,30
Βραζιλία - Βενεζουέλα         Χ             3,70

Αρχικό Ταμείο                 1.500 
Ταμείο έως 21/06            1.450
Νέο Υπόλοιπο                  1.175
ΕΔΩ μπορείτε να με βρείτε στο Facebook