menu

slider

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Τούμπα και Ντ'Αλούζ στις φλόγες...!!

Καλησπέρα φίλοι μου. Το σουκού δεν μας πήγε καλά ενώ χθες και προχθές είχαμε ρεπό λόγω των λιγοστών ματς που είχαμε. Για σήμερα έχουμε μπόλικο Κύπελλο στο πρόγραμμα με ματσάρες που κόβουν την ανάσα. Βέβαια λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει ο θεσμός δεν πρόκειται να ανοίξουμε και πολύ το ποντάρισμά μας. Πάμε να δούμε τι σας έχουμε ετοιμάσει.
                                                     ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ

Τεράστιο ματς στην Τούμπα με τον επαναληπτικό του 2-1 στο Καραισκάκη να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση ανοιχτά. Ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω άκρη ως προς το σημείο διότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ ούτε τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε και τον Ολυμπιακό στην κατάσταση που βρίσκονται. Επειδή όμως προβλέπω κλειστό παιχνίδι θα πάω στο Under μιας και πολύ δύσκολα θα μπουν πάνω από 2 γκολ σε αυτό τον αγώνα. Τα λίγα γκολ λοιπόν η επιλογή μας...

                                       ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ

Στα λίγα γκολ θα κινηθούμε και εδώ. Ο λόγος προφανής και δεν είναι άλλος από τον Πιούλις τον προπονητή της Πάλλας που κρατάει τα ματς πάντα σε πολύ χαμηλό ρυθμό με σφιχτή άμυνα και πολύ τρέξιμο. Πιστεύω πως το Under θα επιβεβαιωθεί και στο ματς με τα ''ζαχαρωτά'' το οποίο έχει έρθει στα 5 από τα τελευταία 6 ματς της Πάλλας και ΟΛΑ στο 0-1 γκολ.

                                              ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ

Η τριάδα μου θα κλείσει με τον άσσο των ''αετών'' της Λισσαβώνας. Κάτι της χρωστάει της Μπενφίκα ο Θεός μιας και πέρυσι χάθηκαν 3 τίτλοι όλοι στο 90. Ε φέτος ήρθε ώρα για εκδίκηση. Έχει καλύτερη ομάδα από την Πόρτο και θεωρώ πως στην αήττητη έδρα της μπορεί να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Είναι σε τοπ φόρμα διεκδικεί όλα τα τρόπαια και βάσει της εικόνας που μου δείχνει θα ακολουθήσω την νίκη τους.

Συνοπτικά

116. ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                 UNDER      (1,75)     GOALBET
129. EBEΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ    UNDER     (1,95)      GOALBET
133. MΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ                          1            (1,86)      GOALBET

ΑΠΟΔΟΣΗ     6,34!!

Καλή τύχη σε όλους!!

Y.Γ. Τα αηδόνια ξανασμίγουν σήμερα. Λάμπρο και Γιώργο έρχομαι....