menu

slider

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Kαι πως να χάσει;;

     
    Καλησπέρα εγγόνια μου!!! Όχι και από τα πιο ευχάριστα Σαβ/κα αυτό που πέρασε, αφού δεν καταφέραμε να πάμε κάποιο ταμείο στις προτάσεις μας.. Όσον αφορά το χτεσινό απολογισμό, περάσαμε το όβερ της Βαλένθια (1.95), αλλά δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη μας Ρεάλ Χαέν και Αλκορκόν! Πάμε στα αποψινά τώρα. Μεγάλη Εβδομάδα μπήκε και ο Παππούς έχει τριάδα με μέγιστη απόδοση 14.09.. Ελπίζω και πιστεύω πως θα βγάλουμε το αρνί του Πάσχα από σήμερα!



           Ξεκινάμε με Τουρκία και το Ελαζίγκσπορ-Γκαζιάντεπσπορ.. Απογοήτευσαν οι γηπεδούχοι με το 0-3 στην Καισάρεια, που τους έβαλε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά, έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν και πάλι πάνω από αυτή αρκεί να νικήσουν σήμερα! Οι φιλοξενούμενοι κάνουν ζημιές εκτός (5-0-8) και δεν θα κοιμούνται ήσυχοι αν ηττηθούν (είναι στο +8 αυτή τη στιγμή από την Ελαζίγκσπορ).. Έστω και τιμωρημένοι οι γηπεδούχοι, πιστεύω ότι αξίζουν το ποντάρισμά μας αφού σε τέτοιες περιπτώσεις το κίνητρο είναι καθοριστικός παράγοντας.. Άσσος με απόδοση 2.21..

             Πάμε Β' Γερμανίας και στο Ντιναμό Δρέσδης-Μόναχο 1860.. ''Καίγονται'' για βαθμούς οι γηπεδούχοι, αδιάφορη βαθμολογικά η Μόναχο.. Η Ντιναμό δίνεται μεγάλο φαβορί αλλά εγώ προβληματίζομαι.. Πως να εμπιστευτώ μια ομάδα που έχει να νικήσει από το Νοέμβριο (και όμως αλήθεια είναι)!! Θα πάω στο 2-3 γκολ (1.95) αφού εκεί βλέπω να κυμαίνεται το σκορ..

              Και επίλογος με Β' Γαλλίας.. Ντιζόν-Μετς το ματς, με τους γηπεδούχους πάνω που ήταν από τους διεκεκδικητές της ανόδου, να έχουν μείνει επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη.. Η Μετς συνεχίζει το χαβά της, παίζοντας μόνο για το αποτέλεσμα και δικαιώνεται αφού είναι πρώτη και στο +5 από τη Λανς (με αγώνα λιγότερο μάλιστα).. Έβλεπα το ματς κόντρα στην Ιστρ, όπου περίμενα να χάσει βαθμούς και τελικά το γύρισε πανεύκολα και πολύ νωρίς μάλιστα (2-1).. Δυνατή εντός έδρας η Ντιζόν (9-4-2), αλλά δεν πιστεύω πως η Μετς θα την ''αναστήσει'' (μέρες που είναι).. Θα ποντάρω στο 'Χ' με απόδοση 3.01, αλλά επειδή μιλάμε για τη Μετς που ξέρει να φεύγει από τέτοιες έδρες νικήτρια έστω με μισό γκολ, θα βάλω και το διπλό που δίνεται σε μεγάλη απόδοση (3.27)..


     Τριάδα με μέγιστη απόδοση 14.09:

  397. ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ         1            (2.21)
  400. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΜΟΝΑΧΟ 1860   2-3 ΓΚΟΛ   (1.95)
  401. ΝΤΙΖΟΝ-ΜΕΤΣ                                           Χ2      (3.01/3.27) 


                              Καλή επιτυχία...!!!

Υ.Γ. 1  Για συζήτηση, πανηγυρισμούς, διαφωνίες και για ό,τι άλλο χρειαστείτε, θα με βρείτε στο facebook ως ''Pappous Profites-bet''...
Y.Γ. 2  Οι αποδόσεις είναι της GOALBET..

Υ.Γ. 3  Εμείς θα τα πούμε πάλι από Μεγάλη Τετάρτη!!!