menu

slider

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τριάδες δασκαλικές αλά Europa

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Η χθεσινή μέρα δεν μας πήγε καλά αν και χάσαμε στις λεπτομέρειες το Χ/1 του Άγιαξ αλλά τον άσσο της καλύτερης Ρόμα. Όπως και να χει η κακοδαιμονία συνεχίζεται από την προηγούμενη Παρασκευή, όμως ελπίζω σήμερα να σπάσει. Πάμε να δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνουν οι μάχες του Εuropa.


Aρχικά μου αρέσει πάρα πολύ το διπλό της Σεντ Ετιέν. Μπορεί να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το ματς της Καραμπάκ που αν νικήσει περνάει σίγουρα, όμως είναι καλύτερη ομάδα από την Ντνίπρο, ενώ οι Ουκρανοί θα βγουν μπροστά από την αρχή αφού με νίκη έχουν ελπίδες οπότε οι Γάλλοι που είναι φωτιά στην κόντρα, μπορούν να πάρουν το διπλό που πληρώνει 2,76 στην GOALBET. Μέσα επίσης στις επιλογές μου μπαίνει και ο άσσος  του Παναθηναικού στην Λεωφόρο με αντίπαλο την Εστορίλ. Το '' τριφύλλι '' σίγουρα θέλει την νίκη για να μην κλείσει δίχως τρίποντο τον όμιλο και πιστεύω ότι μπορεί να την πετύχει απέναντι σε μια Εστορίλ που είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά και χαμηλότερης ποιότητας. Άσσος λοιπόν στο θελκτικό 2,26 της GOALBET. Η τριάδα κλείνει με το ματς στην Λιέγη ανάμεσα στην τοπική Σταντάρ και την γειτονική Φέγενορντ. Κίνητρο έχουν μόνο οι Ολλανδοί, που με νίκη καπαρώνουν την πρώτη θέση, άρα και ευκολότερη κλήρωση. Οι Βέλγοι είναι χειρότεροι και το κυριότερο είναι πως είναι αδιάφοροι και με άμυνα επιεικώς αστεία. Εν ολίγοις διπλό σε απόδοση 2,06.

Στην άλλη τριάδα τώρα, θα παίξω το Χ ημίχρονο στο Καραμπάκ - Ίντερ, αφού περιμένω κλειστό ματς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετά περιορισμένα ρίσκα από πλευράς των Αζέρων που θα έχουν και το αυτί τους στην Ουκρανία για το ματς που αναλύσαμε πιο πάνω. Επίσης μου κάνει πολύ και το Όβερ στο ματς Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σέλτικ με τις δυο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά οπότε περιμένω ανοιχτό ματς με πολλά γκολ και κλείνω με το Όβερ στο Αιντχόφεν - Ντιναμό Μόσχας, διότι τόσο η Αιντχόφεν όσο και η Ντιναμό είναι περασμένες στην επόμενη φάση, άρα περιμένω να δείξουν στο χορτάρι τις επιθετικές τους αρετές, έστω και αν έχουν αρκετές αλλαγές λόγω rotasion.

Συνοπτικά

Σε σύστημα 2-3 με 17 μονάδες την κάθε δυάδα και 9 την τριάδα

Σεντ Ετιέν               2              (2,76)
Παναθηναικός         1              (2,26)
Φέγενορντ               2              (2,06)

Με 40 μονάδες

Ίντερ         Χ ημίχρονο           (1,98)
Σέλτικ           Όβερ                 (2,05)
Αιντχόφεν     Όβερ                 (1,62)

Όλα μαζί σε συστηματάκι 5-6 με 8 μονάδες την κάθε 5άδα και 2 την εξάδα

Αρχικό Ταμείο           5.000
Ταμείο έως 11/12       4.800
Nέο Υπόλοιπο            4.650