menu

slider

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Περνάει με διπλό η Γάνδη

Καλησπέρα φίλοι μου. Ο ευρωπαικός απολογισμός δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να πάμε 350 μονάδες κάτω από αυτό την αρχική μας κάβα. Στόχος μας να είμαι πάνω από τις 5.000 την Δευτέρα, οπότε πάμε να δούμε την πεντάδα που σας ετοίμασα, η οποία αποτελείται από 5 διαφορετικά πρωταθλήματα.


Αρχικά θα επιλέξω το διπλό της Χάιντενχάιμ που αγωνίζεται στην έδρα της Άουε. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 σερί ήττες και το κλίμα για τον προπονητή είναι πολύ άσχημο. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως είναι μια σοβαρή ομάδα που διεκδικεί άνοδο και δεν νομίζω πως μπορεί για 3η σερί αγωνιστική να μείνει χωρίς γκολ. Το διπλό στο 2,51 από την GOALBEΤ με καλύπτει απόλυτα. Επόμενη στάση το Ντομινικ Ντοσεβέλ, έδρα της ανεβασμένης με τον νέο προπονητή Κρετέιγ. Σε δυο ματς ως τώρα με τον Περσίν στον πάγκο της κατάφερε να κερδίσει την Νιμ και να πάρει Χ στην πολύ δυνατή Μπρεστ. Νομίζω πως απέναντι στην Αρλ του τραγικού απολογισμού (0-2-6) εκτός έδρας και της 1 νίκης στα 6 τελευταία, μπορεί να πάρει την νίκη που πληρώνει 1,92. Συνεχίζουμε με Β΄ Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα από το ματς της Ακιλίζ με τη Φένλο. Το διπλό στο 1,84 (goalbet) δεν με τρελαίνει όμως δεν μπορώ να μην κοντράρω την Ακιλίζ που σε 8 ματς στην έδρα της έως τώρα δέχεται 2,8/παιχνίδι.

Στο Βέλγιο τώρα η ντεφορμέ Μαλίν που έκανε την τελευταία της νίκη τον Οκτώβριο παίζει με την αξιόπιστη Γάνδη που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στοχεύει στον τίτλο. Θα πάω στο πολύ δυνατό διπλό του 2,31 ελπίζοντας να επιβεβαιωθώ. Τέλος θα κλείσω με το άσσο της Τραπάνι η οποία έχει τρομερή έδρα με 6 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες σε 8 παιχνιδια και απέναντι στην μέτρια το τελευταίο διάστημα Περούτζια ευελπιστώ να τεκμηριώσει έμπρακτα την ανωτερότητά της.

Συνοπτικά

Σε σύστημα 3-4-5 με 7,3 μονάδες την κάθε τριάδα 4 την κάθε τετράδα και 3 την πεντάδα

Χάιντενχάιμ               2         (2,51)
Κρετέιγ                      1         (1,92)
Φένλο                        2         (1,84)
Γάνδη                        2         (2,39)
Τραπάνι                     1         (2,31)

Αρχικό Ταμείο         5.000
Ταμείο έως 12/12     4.650
Νέο Υπόλοιπο          4.550