menu

slider

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η Αλήθεια του Δάσκαλου

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Τι μέρα και η χθεσινή?? Από αυτές που έχεις να θυμάσαι για πάντα. Περάσαμε 7/9 επιλογές, δυο καρφωτές τριάδες και μια συνδυαστική εξάδα με απόδοση τρελή. Δεν μπορείς να κάνεις κάθε μέρα 450 απόδοση. Είναι απλά ανέφικτο. Είναι και βάσει μαθητικών πολύ δύσκολο. Έξι επιτυχημένα ματς σε στοίχημα τριών επιλογών ( δηλαδή 1,Χ ή 2) επαληθεύεται 1 στις 729 φορές. Μιλάμε για πιθανότητα 0,13%!!!!

Κι όμως ρε μάγκες το πετύχαμε. Με τύχη ναι δεν διαφωνώ. Αλλά και με μπόλικο διάβασμα. Ώρες πάνω από το PC και από την εφημερίδα για να μάθουμε τα νέα των ομάδων, τις απουσίες, το κίνητρο, την προιστορία και άλλα πολλά. Με άγχος και αγωνία για να πετύχουμε τον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από το κέρδος. Πάμε τώρα και στα πιο ενδιαφέροντα. Στο ζουμί που λεν και στην χωριουδάρα μου.

Θέλει αρχίδια να βάλεις κάβα στο παιχνίδι σου. Εγώ το έκανα όπως το έκανα και όταν δεν ήμουν tipster. Όταν όμως το δίμηνο Φλεβάρη - Μάρτη φτάσαμε να χάνουμε -3000 μονάδες κάποιοι χλεύαζαν. Ποιοι αυτοί που παίζανε πάνω στο 1,30 σπίτια ολόκληρα και που όταν έσπαγε το θεωρούσαν στημένο. Εκεινοι που πανηγυρίζανε Ταμεία του 4,70 σε 4 στήλες!!!! Στα μούτρα σας κοροιδία δηλαδή απλά για 30 κλικ παραπάνω.

Ναι αυτή είναι η αλήθεια. 90 στους 100 στον χώρο αυτό σας πουλάνε παραμύθι για 100% επιτυχία, ενώ τις λέξεις, ΚΑΒΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑ, VALUE BET, ΣΤΗΛΕΣ, δεν τις έχουν ακούσει ΠΟΤΕ και ούτε καν ξέρουν ότι υπάρχουν στο στοιχηματικό χάρτη. 

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που δεν συνεργάζομαι πλέον με τέτοια άτομα και που διατηρώ ΜΟΝΟΣ μου την αξιοπρέπεια μου στο στοίχημα. Χωρίς φανφάρες, χωρίς μεγάλα λόγια. 

Εδώ λοιπόν να πω τρία μεγάλα ευχαριστώ

1) Στον Γιώργο. Δεν έχει ιδέα από στοίχημα αλλά είναι πίσω από όλο το τεχνικό κομμάτι των Προφητών. Με στήριξε και με στηρίζει σε όλα οπότε το ευχαριστώ ίσως να ναι και λίγο. Μωρή Βαλούτα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τηλέφωνο....Ξέρεις εσύ.

2) Στον Leobet. Ο κύριος υπεύθυνος που έγινα tipster. Καλοκαίρι του 2013 μου κάνει την πρόταση να μπω στην ομάδα του τότε LEOBET1X2. Δέχτηκα με χαρά και από τότε δημιουργήθηκε μια αδερφική φιλία. Ξέρει τόνους στοίχημα και από τους λίγους που μπορεί να συνδυάζει σωστά όλες τις άγνωστες λεξούλες που λέγαμε πιο πάνω. Αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο του στοιχηματικά από του χρόνου, αλλά να ξέρει ότι τον εκτιμώ και ότι απέναντι του για ΠΑΝΤΑ θα έχει ένα φίλο και αδερφό. Leo σε ευχαριστώ για όλα και κάποια μέρα σίγουρα θα ξανασμίξουμε στοιχηματικά.

3) Στον Νίκο Αβραμίδη. Δεν μας ήξερε καν και παρόλα αυτά μας έδωσε την ευκαιρία δίπλα του να προωθήσουμε την δικιά μας δουλειά. Το ξέρουν όλοι, εμάς κανένας κι όμως μας βοήθησε αφιλοκερδώς. Νίκο σε ευχαριστώ αλλά πάνω από όλα σε σέβομαι και σε εκτιμώ. Από τους λίγους ανθρώπους που είναι σωστός και κύριος σε όλα. 

Ως κατακλείδα να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για τους 3 κυρίους παραπάνω και ότι τους χρωστάω πολλά. Το σημαντικό όμως είναι το εξής. ΒΑΛΤΕ ΚΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ. Πιστέψτε με ακόμα και όταν δεν θα κερδίζετε, θα χάνετε πολύ λιγότερα από όσα θα χάνατε. Ουσιαστικά με την κάβα θα μπορείτε περιορίζετε κατά πολύ τον τζόγο και θα πηγαίνετε πιο πολύ στο παιχνίδι. 

Και κάτι τελευταίο στις Γατούλες: Έτσι σας σκίζει τον πάτο ο Δάσκαλος.....Νιααααααου.

Y.Γ. ΕΔΩ μπορείτε να με βρείτε στο facebook!!!

Y.Γ. ΕΔΩ θα βρείτε το άρθρο της τεράστιας επιτυχίας!!!