menu

slider

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Νικάει και περνάει η Ρόμα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα μας. Η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα εχθές φίλοι μου αφού στο ημίχρονο περνάγαμε ήδη 2/3 σημεία και περιμέναμε μόνο το όβερ στο Μπενφίκα - Λεβερκούζεν για να κλείσει η τριάδα, το οποίο όμως κόλλησε στο 0-0. Σήμερα το πρόγραμμα δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει αν και έχω εντοπίσει δυο τρία σημεία που μπορούμε να ποντάρουμε.


ΑΓΙΑΞ - ΑΠΟΕΛ

Ξεκίνημα θα κάνω από το Άμστερνταμ εκεί όπου ο Αποέλ ταξιδεύει με αποκλειστικό σκοπό την νίκη, που θα του χαρίσει και την 3η θέση του ομίλου και συνάμα την συνέχιση της ευρωπαικής του πορείας στο Europa. O Άγιαξ αντιθέτως προκρίνεται ακόμα και με το Χ. Ο Δώνης ξέρει πως αν ανοιχτεί από την αρχή τότε δεν θα έχει ελπίδες, άρα περιμένω ένα ματς όπου ειδικά στην αρχή θα θελήσει να πάει σβηστά. Στο δεύτερο όμως που αναγκαστικά θα βγει από το καβούκι του, νομίζω ότι με τα κενά που θα αφήσει στην άμυνα, κάποια στιγμή θα το φάει το γκολ η κυπριακή ομάδα. Κάπως έτσι έχω στο νου μου το ματς, οπότε θα παίξω το Χ/1 του αίαντα που πληρώνει 3,97 στην GOALBET.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ

Στην συνέχεια θα πάω στο μεγάλο ματς του έκτου ομίλου ανάμεσα σε Μπάρτσα και Παρί το οποίο μπορεί να μην κρίνει πρόκριση, κρίνει όμως την πρωτιά η οποία οδηγεί σε ευκολότερη κλήρωση στους 16. Οι '' μπλαουγκράνα '' έχουν προβάδισμα στο Καμπ Νοου, όμως σε αποδόσεις 1,50 δεν την παίζω. Το απλό όβερ κινείται επίσης σε χαμηλά επίπεδα, επιλέγω να ρισκάρω λιγάκι παραπάνω με το καλοπληρωμένο όβερ 3,5 με απόδοση 2,25.


ΡΟΜΑ - ΜΑΝ. ΣΙΤΥ

Κλείνω με το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας ανάμεσα σε Ρόμα και Μαν, Σίτυ. Η Σίτυ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί ή ισοπαλία με γκολ χωρίς εννοείται να κερδίσει η Τσσκα μέσα στην Μπάγερν ενώ η Ρόμα προκρίνεται με δική της νίκη, με ισοπαλία 0-0 και ήττα Τσσκα και με ισοπαλία με γκολ αρκεί να έρθει Χ η Τσσκα. Μπερδευτήκατε??? Και γω λιγάκι αν και τα ρεαλιστικά σενάρια είναι να χάσει η Τσσκα στην Γερμανία, οπότε οι δυο ομάδες θα προκρίνονται σίγουρα με νίκη και η μεν Ρόμα με 0-0 ενώ η δε Σίτυ με 1-1 και άνω. Αυτά λένε τα σενάρια τα οποία μου δείχνουν ότι οι Άγγλοι θέλουν το αποτέλεσμα πολύ πιο επιτακτικά από τους Ιταλούς οπότε θα ανοιχτούν. Η Ρόμα παίζει άριστα την κόντρα και μπορεί να χτυπήσει τους '' μπλε '' που χωρίς Αγκουέρο και Τουρέ είναι άλλη ομάδα. Για να μην σας κουράζω άλλο, άσσος με απόδοση 2,66.

Συνοπτικά

Με 13 μονάδες την κάθε δυάδα και 11 την τριάδα

Άγιαξ - Αποέλ                             Χ/1            (3,97)
Μπαρτσελόνα - Παρί             Όβερ 3,5       (2,25)
Ρόμα - Μαν. Σίτυ                         1              (2,66)

Καλή τύχη σε όλους!!!

Αρχικό Ταμείο             5.000
Ταμείο έως 10/12         4.850
Νέο Υπόλοιπο               4.800

Υ.Γ Mην ξεχνάτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook για άμεση ενημέρωση.

Υ.Γ2 Βοηθήστε μας κάνοντας εγγραφή από αυτόν τον σύνδεσμο αλλά και τα banner στο blog μας στην GOALBET. Την εταιρεία με τις μεγαλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με με bonus πρώτης κατάθεσης 100%.