menu

slider

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δευτεριάτικη τριάδα κέρδους

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η Κυριακή ήταν μια μέρα που τζογάραμε λίγο παραπάνω (μέρες που είναι) και δικαιωθήκαμε. Λίγο έλειψε να κάνουμε μεγάλο μπαμ αν ερχόταν το όβερ της Βαρέζε (2-0) και το διπλό της Ρόδεραμ (ισοφαρίστηκε στο 84΄).  Ο μπουκ βέβαια πολεμάει να μας πάρει μερικές μονάδες, έστω και λίγες, αλλά εμείς ακούνητοι. Σιγά σιγά αρχίζουμε να κερδίζουμε σταθερά κάτι που αρχή θέσαμε ως στόχο. Σήμερα λίγα τα ματς αλλά προσωπικά είχα σταμπάρει την σημερινή ημέρα από την Παρασκευή διότι οι ευκαιρίες για κέρδος είναι ίδιες με χθες και ας έχουμε λίγα περιθώρια. Πάμε να δούμε το σύστημα μας λοιπόν.


Πρώτη στάση το Οκγουελ εκεί όπου Μπάρνλει και Όλνταμ κοντράρονται για να αποδείξουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν την αγωνιστική κρίση που περνάνε. Το  ματς εμένα πάντως μου βρωμάει στο Χ το οποίο είναι και το αγαπημένο της Όλνταμ ειδικά στα εκτός έδρας. Ισοπαλία λοιπόν στο υψηλότατο 3,18. Μεταφέρομαι τώρα στο Κρέιβεν Κότατζ στηρίζοντας τον άσσο της Φούλαμ. Πιο πολύ παίζω κόντρα την Μπράιτον που θα είναι με υπηρεσιακό και το ρόστερ της έχει πολλά κενά. Η Φούλαμ σταθερά σε ανοδική πορεία μπορεί να μας δώσει τον φυσιολογικό άσσο του 2,19. 

                                                       
Και τώρα το καλύτερο μου.... Λίβερπουλ - Σουόνσι φίλοι μου με τον μπουκ να αξιολογεί ότι η 8η Σουόνσι είναι αουτσάιντερ της τάξεως του 5,36 κόντρα στην 9η Λίβερπουλ της οποίας η άμυνα εγώ και ο Γεωργακόπουλος να παίξουμε μπροστά, γκολ θα της βάλουμε. Κύριε Bonie δικαίωσε μας και φέρε την διπλούρα του 5,36.

Συνοπτικά

Σε σύστημα 2-3 με 20 μονάδες την τριάδα και 10 την τριάδα

Μπάρνσλευ - Όλνταμ          Χ       (3,18)
Φούλαμ                                1        (2,19)
Σουόνσι                                2        (5,36)

Αρχικό Ταμείο           5.000
Ταμείο έως 29/12       5.244
Νέο Υπόλοιπο            5.174