menu

slider

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πληρώνουν οι τσιγκούνηδες Σκωτζέζοι

Καλησπέρα φίλοι των Προφητών. Η Boxing Day μας έφερε ένα μεγαλοπρεπέστατο χαστούκι και μια πτώση 174 μονάδων στην κάβα μας. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα κερδισμένοι έστω και οριακά μετά από 4 μήνες συνεχόμενης πάλης με τον μπουκ. Σήμερα έχουμε τους τσιγκούνηδες Σκωτσέζους στο πρόγραμμα και θα πάμε μια τριαδούλα σε συστηματάκι. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ετοιμάσαμε.



Ξεκίνημα θα κάνω από την Premier και πιο συγκεκριμένα από το Σεντ Τζόνσον - Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Σέλτικ μειώνοντας την διαφορά στους 4 βαθμούς. Με φουλ ψυχολογία και με τους γηπεδούχους χωρίς τον βασικό τους φορ, θεωρώ ότι μπορούν να πάρουν το διπλό στο 2,41 από την GOALBET. Συνεχίζω με την αμέσως επόμενη κατηγορία την Championship.



Η Κάουντεμπιθ αγωνίζεται στην έδρα της με την πολύ κακή αμυντικά Νταμπάρτον και η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Από ένστικτο θα πάω στον άσσο του 2,01. Κλείνω με League 1 στηρίζοντας τον άσσο της Ερντόνιανς με αντίπαλο την Έρντρι, κυριώς διότι η Έρντρι έχει να κερδίσει εδώ και 8 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ένω η Ερντόνιανς δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Στήριγμα λοιπόν στους γηπεδούχους στο 1,92.

Συνοπτικά

Σε σύστημα 2-3 με 20 μονάδες την κάθε δυάδα και 10 την τριάδα

Νταντί Γιουν.                2              (2,41)
Κάουντεμπιθ                 1              (2,01)
Ερντόνιανς                    1              (1,92)

Καλή τύχη σε όλους!!!!

Αρχικό Ταμείο         5,000
Ταμείο έως 27/12     5.070
Νέο Υπόλοιπο          5.000