menu

slider

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Eμπιστοσύνη στη Ρεάλ Χαέν

       
    Καλησπέρα εγγόνια μου!!! Όπως έγραψα και στο fb η κατάρα του δυο στα τρία χτύπησε και χτες στη βασική τριάδα του Παππού.. Περάσαμε το διπλό της Μονακό (2.26), το 2-3 γκολ της Εβιάν (1.95), αλλά η Νις δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λοριάν και μάλιστα ηττήθηκε με γκολ στο 90'.. Πάντως και οι δυο κατηγορίες της Γαλλίας μας έχουν πάει πάρα πολύ καλά αυτή τη σεζόν περνώντας μεγάλες αποδόσεις από αυτή τη στήλη!! Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε με Ισπανία σήμερα, αφού η τριάδα που σας έχω είναι από εκεί με απόδοση 11.50..



         Ξεκινάμε με Πριμέρα Ντιβισιόν και το Βαλένθια-¨Ελτσε.. Τρία ματς χωρίς νίκη οι ''νυχτερίδες'', αλλά με την ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια ανατροπή κόντρα στη Βασιλεία (όλοι οι φίλαθλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να της ανάψουμε λαμπάδα αφού χάρη σε αυτή κρατήσαμε τη 12η θέση στην κατάταξη της Uefa).. Πιστεύω πως ήρθε οι ώρα να επιστρέψουν στις νίκες στα εγχώρια, αλλά ο άσσος δίνεται πάρα πολύ χαμηλά.. Θα ποντάρω στο όβερ με απόδοση 1.95 αφού περιμένω ξέσπασμα..
 
         
         Πάμε στη Σεγούντα Ντιβισιόν και στο Κόρδοβα-Αλκορκόν.. Μεγάλο διπλό για την Κόρδοβα μέσα στη Σπόρτινγκ Χιχόν, που ήταν και η έκπληξη της αγωνιστικής.. Χαμηλά στη βαθμολογία και οι δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στα εκτός (6-3-8).. Πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να κάνουν το δυο στα δυο στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες! Στο 2.61 το διπλό, σίγουρα αξίζει..

          Και τέλος πάμε στο Ρεάλ Χαέν-Μπαρτσελόνα Β'.. Καίγονται για τη νίκη οι γηπεδούχοι, δύσκολα τα πράγματα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.. Σε αυτό το σημείο να πω ότι περίμενα σε πιο υψηλή τιμή τον άσσο αλλά ακόμα και έτσι τον πιστεύω.. Η Χαέν βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη ενώ η δεύτερη ομάδα της Μπάρτσα, παίζει χωρίς άγχος αφού έτσι και αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα ανόδου στην κατηγορία.. Άρα κατά τη γνώμη μου, θα παίξει μπάλα και το κίνητρο.. Άσσος με απόδοση 2.26..


      Τριάδα με απόδοση 11.50 κατάλληλη για Σύστημα 2-3:

       339. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΛΤΣΕ                          ΟΒΕΡ        (1.95)
       340. ΚΟΡΔΟΒΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ                     2            (2.61)
       342. ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'        1            (2.26)
         

                                           Καλή επιτυχία...!!!

 Υ.Γ. 1  Για συζήτηση, πανηγυρισμούς, διαφωνίες και για ό,τι άλλο χρειαστείτε, θα με βρείτε στο facebook ως ''Pappous Profites-bet''...
Y.Γ. 2  Οι αποδόσεις είναι της GOALBET..