menu

slider

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τρεις δυνατές τριάδες Σαββάτου

Καλημέρα σε όλη την παρέα των Προφητών. Σε άσχημο φεγγάρι βρισκόμαστε και δεν το κρύβω πως έχω στεναχωρηθεί. Για ένα ματς χάθηκαν Ταμεία την Τρίτη και την Τετάρτη, χθες ενώ κάναμε τρομερό ξεκίνημα μετά πέσαμε απότομα. Δεν πτοούμαι όμως και συνεχίζω στην λογική των μεγάλων αποδόσεων αλλά και της κάβας. Η κάβα είναι μια λέξη απαγορευμένη βέβαια για μερικούς ειδήμονες που δεν δείχνουν στον κόσμο πόσο χαμένοι ή κερδισμένοι είναι. Αυτό βέβαια θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή. Για σήμερα σας έχω τρεις τριάδες σε σύστημα όπου μια να περάσει έχω κέρδος. Πάμε να δούμε τι σας ετοίμασα.
                                                     

Στην πρώτη τριάδα θα πάρω δυο άσσους από τα αγγλικά χωράφια του Leobet. Πρώτος αυτός τις Ίπσουιτς που μετρά 3 συνεχόμενες νίκες και στο Πορτμαντ Ροουντ έχει απολογισμό 3-0-1 φέτος. Η Ρόδεραμ έχει να κερδίσει από τις 23/08 και δεν περιμένω να το κάνει σήμερα. Ο δεύτερος άσσος είναι αυτός της Νόνιτον όπου κόντρα στην Ντάρτφορντ του 0-1-4 εκτός, έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο στο ντεμπούτο νέου της προπονητή. Η τριάδα κλείνει με Championat και πιο συγκεκριμένα με την Μονπελιέ. Η αντίπαλος της Γκινγκάμπ φέτος είναι τραγική, ενώ οι ευρωπαικές της υποχρεώσεις την επηρεάζουν ακόμη περισσότερο. Το καυτό Λα Μοσόν ελπίζω να μας δικαιώσει άλλη μια φορά φέτος.

                                                 
Στην δεύτερη τριάδα μου επιλέγω από Supeleague το Over στα Χανιά, Ο Πλατανιάς έχει άμυνα - παιδική χαρά και ο Αστέρας επίθεση που βγάζει φωτιές. Πολλά γκολ λοιπόν η πρόβλεψή μου. Επόμενο σημείο το διπλό της Γκλάντμπαχ μέσα στην Πάντερμπορν . Η Μπορούσια βρίσκει ρυθμό και έχουν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη απέναντι στους ζαλισμένους από την τεσσάρα της Μπάγερν γηπεδούχους. Για κλείσιμο διαλέγω τον άσσο του Κροτόνε που επιβάλλεται να κερδισει την νεοφώτιστη Βιτσέντζα και να πάρει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο.

                                                 
Στην τελευταία τριάδα θα ρισκάρω με τον άσσο της Λίβερπουλ μόνο και μόνο λόγο παράδοσης και κόμπλεξ της Έβερτον μέσα στο Ανφιλντ, ενώ επίσης θεωρώ πως ήρθε η ώρα για να πάρει το πρώτο της τρίποντο και η Στουτγκάρδη, που έφτασε πολύ κοντά με την Ντόρτμουντ όμως εν τέλει έμεινε στο Χ. Επίσης δεν μου περνά αδιάφορο και το διπλό της Μπέρι που έχει τρομερό σερί και μπορεί να το διευρύνει με την Έξετερ.

Σε σύστημα 2-3 με 5 μονάδες την κάθε 2άδα και 5 την 3άδα

ΝΟΝΙΤΟΝ    1   (2,11)  ,  ΙΠΣΟΥΙΤΣ   1   (2,01)   ,   ΜΟΝΠΕΛΙΕ   1   (2,01)

Σε σύστημα 2-3 με 5 μονάδες την κάθε 2άδα και 5 την 3άδα

ΑΣΤΕΡΑΣ   ΟΒΕΡ   (2,15)   ,   ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ      2    (2,11)   ,  ΚΡΟΤΟΝΕ   1   (1,96)

Σε σύστημα 2-3 με 7 μονάδες την κάθε 2άδα και 4 την 3άδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ     1   (1,92)  ,  ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ    1   (2,01)  ,   ΜΠΕΡΙ    2   (2,15)

Καλή τύχη σε όλους!!!

Αρχικό Ταμείο        5.000
Ταμείο έως 27/09    4.765
Νέο Υπόλοιπο          4.700